Olympiakomitean exit-suunnitelma paljastaa: OK ja hallitus ovat täysin eri mieltä lasten ja nuorten kilpaurheilun sallimisesta

HS sai haltuunsa Suomen Olympiakomitean laatiman urheilun exit-strategian. Sen mukaan OK on täysin eri linjoilla Suomen hallituksen kanssa siitä, milloin lasten ja nuorten urheilukisojen ja tapahtumien järjestäminen olisi jälleen turvallista aloittaa. OK aloittaisi kisat jo toukokuussa.

Olympiakomitea on vedonnut päättäjiin lasten liikunnan ja urheilun puolesta, jotta harrastus- ja kilpailutoiminta voisi jatkua normaalisti huhti-toukokuussa.

10.4.2021 12:40 | Päivitetty 10.4.2021 15:52

Olympiakomitea on esittänyt valtioneuvostolle, että lasten ja nuorten kilpailutoiminta voitaisiin käynnistää turvallisesti jo toukokuussa.

Olympiakomitean ehdottaman aikataulun mukaan lasten ja nuorten sekä myös aikuisten harrastus- ja kilpailutoiminta palaisi arkeen huomattavasti nopeammin kuin mitä valtioneuvosto on esittänyt perjantaina julkaisemassaan suunnitelmassaan koronarajoitusten purkamisesta ja purkamiseen liittyvästä tavoiteaikataulusta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat