Marcus Forssin pitkä kuiva kausi päättyi – Hyökkääjälle ensimmäinen maali sitten joulukuun alun - Urheilu | HS.fi

Marcus Forssin pitkä kuiva kausi päättyi – Hyökkääjälle ensimmäinen maali sitten joulukuun alun

Brentfordin hyökkääjä Marcus Forss teki kauden kuudennen maalinsa Englannin Mestaruussarjassa.

Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forss onnistui pitkän tauon jälkeen maalinteossa. Kuva 9. tammikuuta pelatusta FA Cupin ottelusta Middlesbroughia vastaan.­

10.4. 18:02 | Päivitetty 10.4. 20:45

Suomalaishyökkääjä Marcus Forss nousi lauantaina Englannin Mestaruussarjassa joukkueensa Brentfordin avauskokoonpanoon, ja hän kiitti heti luottamuksesta.

Forss teki joukkueensa toisen osuman Preston North Endiä vastaan pelatun vierasottelun 26. minuutilla. Hän sai oikealta puolustajalta Mads Roersleviltä matalan keskityksen rangaistusalueen keskustaan hyvin ajoitettuun juoksuun ja sijoitti pallon ohi vastustajan maalivahdin.

Edellisen kerran 21-vuotias hyökkääjä oli onnistunut virallisessa ottelussa maalinteossa 1. joulukuuta Rotherham Unitedin vieraana. Sen jälkeen hän oli ollut kentällä muun muassa 20 liigaottelussa ilman osumia.

Forss oli Brentfordin avauksessa Mestaruussarjassa vasta neljättä kertaa kuluvalla kaudella.

Forss otettiin vaihtoon 3–0-johtoasemassa kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä. Brentford voitti alemman keskikastin vastustajansa lopulta 5–0.

Joukkue on sarjassa kolmantena, mutta sen mahdollisuudet saavuttaa suoraan Valioliiga-nousuun oikeuttavalla toisella sijalla oleva Watford ovat vähäiset. Brentfordin kausi huipentuneekin nousukarsinnoissa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat