Urheiluvedonlyönnin ammattilainen Jorma Vuoksenmaa kertoo sairastuneensa syöpään: ”Olen osaavissa käsissä ja turvassa” - Urheilu | HS.fi

Urheiluvedonlyönnin ammattilainen Jorma Vuoksenmaa kertoo sairastuneensa syöpään: ”Olen osaavissa käsissä ja turvassa”

Jorma Vuoksenmaa kirjoittaa sairaudesta blogissaan, mutta ei lupaa ”jatkokertomusta tai seikkailusarjaa”.

Jorma ja Jutta Vuoksenmaa kuvattuna vuonna 2016.­

15.4. 10:35

Urheiluvedonlyönnin ammattilainen Jorma Vuoksenmaa kertoo blogissaan sairastuneensa syöpään ja jäävänsä joksikin aikaa taka-alalle vedonlyöntivihjeitä tarjoavan ESBC-yrityksen toiminnasta.

Blogissaan Vuoksenmaa ei erittele tarkemmin sairauttaan, mutta kertoo lääkärin kuvailleen syöpää ”puoliärhäkäksi”.

”En kerro syövästäni, hoitokokemuksistani tai tervehtymisestäni mitään tämän tiedotteeni alkulausetta enempää, koska en tiedä, kuinka hyvin eri tilanteissa voisin säilyttää julkaisutahdin, -tahdon ja rehellisyyden. Eli ei jatkokertomusta tai seikkailusarjaa, vaikka saatan yleisellä tasolla pohtia elämää, kun nyt olen saanut uuden, yllättävän näkökulman ja yleisopettavaisia kokemuksia.”

Vuoksenmaa leikataan perjantaina. Sen jälkeen häntä odottaa parin kuukauden täydellinen lepojakso. Vuoksenmaa halusi julkistaa asian itse ettei sairaudesta lähtisi liikkeelle väärää tietoa ja etteivät ystävät huolestuisi.

”Haluan ystävieni tietävän, että taitavat, tehokkaat, hyvin kommunikoivat ja tunneälyiset terveysalan huippuammattilaiset hoitavat minua hyvään kuntoon. Tässäkin olen osaavissa käsissä ja turvassa”, Vuoksenmaa kirjoittaa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat