Baseball leviää Suomessa – joukkueita riittää jo kolmelle sarjatasolle, ja Superpesiksen seurat ovat ottamassa lajia omakseen - Urheilu | HS.fi

Baseball leviää Suomessa – joukkueita riittää jo kolmelle sarjatasolle, ja Superpesiksen seurat ovat ottamassa lajia omakseen

Ainakin JymyJussit, Manse PP, Tahko, Jymy ja JoMa ovat kiinnostuneita baseballista.

Sotkamon Jymyssä pesäpalloa pelaava Konsta Kurikka tavoittelee baseballissa ulkomaisia ammattilaiskenttiä. Kurikka pelaa kesällä syöttäjänä baseballmaajoukkueessa sekä SM-sarjan Espoo Exposissa.­

15.4. 20:23

Baseballin joukkuemäärä kasvaa Suomessa tällä hetkellä niin nopeasti, että lajia pelataan tulevana kesänä jo kolmella eri sarjatasolla.

SM-sarjan ja toiseksi korkeimman sarjatason eli Fat Lizard Leaguen rinnalle perustetaan uusi 3. divisioona, Suomen Baseball- ja softball-liitto tiedotti torstaina.

”Olen todella positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin uusi lähestymistapa on otettu vastaan erityisesti pesäpalloseuroissa”, liiton puheenjohtaja Jukka Ropponen sanoi tiedotteessa.

Superpesiksen seurat ovat ottamassa baseballia joukolla omakseen. Seinäjoen JymyJussit kokoaa joukkuetta, ja myös tamperelainen Manse PP käynnistelee toimintaansa baseballin parissa.

Lisäksi Hyvinkään Tahkolla, Joensuun Mailalla ja Sotkamon Jymyllä on tarkoituksena perustaa ensimmäiset joukkueensa mahdollisesti tulevalle kaudelle.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat