Partansa ajanut Lionel Messi iski kaksi maalia, kun Barcelona otti murskavoiton Espanjan cupin finaalissa - Urheilu | HS.fi

Partansa ajanut Lionel Messi iski kaksi maalia, kun Barcelona otti murskavoiton Espanjan cupin finaalissa

Athletic Bilbao hävisi jo toisen Espanjan cupin finaalin parin viikon sisään.

Lionel Messi ja Espanjan cupin voittopokaali.­

18.4. 20:33

Barcelona voitti ensimmäisen pokaalinsa päävalmentaja Ronald Koemanin johdolla, kun se kaatoi Athletic Bilbaon murskalukemin 4–0 jalkapallon Espanjan cupin finaalissa.

Lauantain myöhäisillan ottelu ratkaistiin vain 12 kohtalokkaan minuutin aikana Barcan tehdessä neljä maalia putkeen toisella puoliajalla.

Joukkueen supertähti Lionel Messi teki maaleista kaksi. Messi oli mukana voittamassa Espanjan cupia jo seitsemättä kertaa. Muhkean partansa ajaneen Messin maalit syntyivät neljän minuutin sisällä toisistaan.

”On aivan erityistä olla kapteenina joukkueessa, jossa olen viettänyt koko elämäni, ja on aivan erityistä päästä nostamaan tämä pokaali”, Messi kommentoi.

Joukkueen muut maalintekijät olivat ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann ja hollantilainen keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong.

Bilbaolle tappio oli erityisen kirvelevä siksi, että joukkue oli vain kaksi viikkoa sitten hävinnyt myös viime vuodelta siirretyn finaalin Real Sociedadille.

”Molemmissa finaaleissa pelasimme tuntuvasti alle sen tason, johon kykenemme”, sanoi joukkueen valmentaja Marcelino Garcia Toral.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat