Kapteeni Jukka Peltola nousi Tapparan sankariksi Kuopiossa: ”Tiukkaa vääntöä tämä on” - Urheilu | HS.fi

Kapteeni Jukka Peltola nousi Tapparan sankariksi Kuopiossa: ”Tiukkaa vääntöä tämä on”

Peltola teki Tapparan voittomaalin kolmannessa erässä.

Tapparan Jukka Peltola on ollut Kalpalle paha pideltävä puolivälierissä.­

22.4. 21:50

Tappara punnersi 1–2-vierasvoiton KalPasta jääkiekon Liigan puolivälierien kolmannessa näytöksessä, ja se nappasi ensimmäisen kiinnityksen ottelusarjan katkaisuun perjantain neljänteen otteluun.

Hurjaa taistelua ja värikkäitä vaiheita sisältäneen kamppailun ratkaisija oli Tappara-kapteeni Jukka Peltola, joka viimeisteli tamperelaisten voittomaalin ajassa 45.09. Teemu Suhosen laukoma kiekko otti kimmokkeen KalPan maaliraudoista ja ajautui kuin tilauksesta Peltolan ulottuville, josta mies siirsi kiekon reppuun.

”Aikamoinen hässäkkä siinä oli, eikä ihan hirveesti meikäläiseltä taitoa vaatinut tällä kertaa”, Peltola naurahti C Moren haastattelussa.

KalPan Juuso Könönen menetti toisen erän alkuhetkillä kontrollin hänen iskettyään Tapparan Charles Bertrandia vihellyksen jälkeen poikittaisella mailalla leukaan 5+20 minuutin jäähyn arvoisesti. Muutenkin ottelua väritti runsas jäähymäärä.

”Tiukkaa vääntöä tämä on, ja se varmaan välittyi kaikille. Tilasta ja ajasta väännetään aika lailla, niin kuin kuuluukin tässä vaiheessa”, Peltola summasi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat