Interin uusi pelaaja Juho Hyvärinen hyödynsi KuPSin maalivahdin Otso Virtasen vastaantulon - Urheilu | HS.fi

Interin uusi pelaaja Juho Hyvärinen hyödynsi KuPSin maalivahdin Otso Virtasen vastaantulon

KuPSin Santeri Haarala (vas.) ja Interin Matias Ojala vauhdissa Veikkausliigan avauskierroksen ottelussa.

24.4. 20:19

Inter–KuPS 1–0

Kahden viime kauden hopeajoukkue Inter avasi lauantaina kautensa jalkapallon Veikkausliigasssa voitolla, kun Kuopion Palloseura kukistui Turun Kupittaalla niukasti 1–0.

Voittomaalin laukoi Rovaniemeltä täksi kaudeksi Interiin tullut Juho Hyvärinen 56. minuutilla. Hyvärinen nosti onnekkaastikin pallon yli KuPS-vahti Otso Virtasen, joka oli tullut maaliltaan reilusti ulos.

”Näin, että molari oli kaukana maalista ja satuin osumaan palloon. Vähän onnekas maali, mutta tänään yksi maali riitti”, Hyvärinen totesi vaatimattomasti.

KuPS painosti ottelun alussa, mutta Interin tiivis puolustus piti vierasjoukkueen rynnistyksen kurissa.

Avausjakson lopulla kuopiolaiset onnistuivat ohittamaan Inter-vahti Henrik Moisanderin, mutta maali hylättiin tuomarineuvottelun jälkeen paitsiona.

KuPSin päävalmentaja Simo Valakari harmitteli pistemenetystä avausottelussa.

”Tiesimme, että ottelusta tulee tasainen taisto. Emme pystyneet luomaan riittävästi maalipaikkoja ja hävisimme kakkospallot selvästi”, Valakari selvitti.

HJK, Honka, Inter ja KuPS aloittivat liigakautensa muita joukkueita aiemmin, sillä niiden on tarkoitus osallistua kesällä Euroopan seurajoukkuekilpailujen karsintoihin. Muut liigajoukkueet aloittavat kautensa maanantaina 3. toukokuuta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat