Krista Pärmäkoski kokeilee videolla sillassakiertoa, joka on painijoiden hurjalta näyttävä verryttelytemppu - Urheilu | HS.fi

Krista Pärmäkoski kokeilee videolla sillassakiertoa, joka on painijoiden hurjalta näyttävä verryttelytemppu

Pärmäkoski haki painimatolta uusia virikkeitä ja kertoi, että ”hiki ja ärräpäät kyllä lenteli”.

Krista Pärmäkoskien kilpailukausi päättyi Suomen cupin 15 km:n (v) yhteislähdön voittoon Rukalla 10. huhtikuuta.­

26.4. 8:30

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski on hakenut yllättävältä taholta uusia tuulia harjoitteluunsa kohti olympiatalvea.

Pärmäkoski julkaisi Instagramissa videon painiharjoituksista.

”Nyt on kovuutta haettu talvea varten, jos tulee tiukkoja vääntöjä ladulla. Selkeästi kestävyysurheilu on tehnyt minusta hitaan ja samalla kankea”, Pärmäkoski kirjoitti hymiöiden kera.

Video näyttää, kuinka Pärmäkoski tekee Kuortaneen molskilla painivalmentaja Ville Pasasen opastuksella erilaisia lajinomaisia temppuja ja liikkeitä.

Pärmäkoski muun muassa kokeilee sivullisen silmissä hurjalta näyttävää sillassakiertoa, joka on painijoiden normaali verryttelyötemppu niskan lämmittelyyn.

”Painittiin loppuun kuuden minuutin setti, joka toki meni enempi siihen, että yritin juosta karkuun sen minkä pääsin ja Ville höykytti meikäläistä. Kuusi minuuttia ei pitäisi olla mitään kestävyysurheilijalle, mutta olin kyllä melko hapoilla jo ekan kahden minuutin jälkeen. Hiki ja ärräpäät kyllä lenteli koko puolentoista tunnin aikana! Pärmäkoski kirjoitti ja totesi, että hyviä liikkeitä tarttui matkaan.

Pärmäkoskelta päättynyt kausi ei sujunut odotusten mukaan, vaikka MM-kisoissa tulikin viestipronssia hienon ankkuriosuuden suorituksen ansiosta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat