Tottenhamin valmentaja kuumeni, kun Giovani Lo Celson pään päälle astunut pelaaja selvisi ilman rangaistusta: ”Olen järkyttynyt ja pettynyt” - Urheilu | HS.fi

Tottenhamin valmentaja kuumeni, kun Giovani Lo Celson pään päälle astunut pelaaja selvisi ilman rangaistusta: ”Olen järkyttynyt ja pettynyt”

Sheffield Unitedin John Fleck pelasi vaarallisesti Valioliigan sunnuntain myöhäisottelussa.

Tottenhamin Giovani Lo Celso koki kovia Valioliigan sunnuntain myöhäisottelussa, kun Sheffield Unitedin John Fleck astui hänen päänsä päälle.­

3.5. 8:57

Jalkapallon Englannin Valioliigan Tottenhamia kaksi viikkoa luotsannut Ryan Mason pettyi tuomareihin sunnuntain myöhäisottelussa Sheffield Unitedia vastaan.

Pelaajauransa vain 26-vuotiaana kallonmurtuman jälkeen lopettanut Mason, 29, järkyttyi, kun John Fleck selvisi illan kohutilanteesta ilman rangaistusta.

Sarjajumboa edustava Fleck astui vaarallisesti Tottenhamin Giovani Lo Celson pään päälle toisen puoliajan alussa.

”Punainen kortti. Ehdottomasti punainen kortti. En voi uskoa, että siitä ei annettu punaista korttia”, Mason kommentoi Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan.

”Olen järkyttynyt – varsinkin kun ajattelen joitain viime aikoina taklausten jälkeen annettuja punaisia kortteja. Se oli vältettävissä, ja pelaajan turvallisuus vaarantui. Olen järkyttynyt ja pettynyt.”

Viaplayn jalkapalloselostaja Henrik Strömblad kommentoi ruotsalaislehti Expressenin mukaan tilanteen näyttäneen lähes tahalliselta.

”Hän astuu olkapäälle ja liukuu nappuloidensa avulla päähän. Se ei näytä hyvältä.”

Paikkaa Valioliigan kärkinelikossa ja sitä kautta Mestarien liigan lohkovaiheessa tavoitteleva Tottenham voitti putoamisensa jo varmistaneen Sheffield Unitedin 4–0.

Gareth Bale viimeisteli hattutempun ja Son Heung-Min osui kerran.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat