HIFK mylläsi kärkikenttänsä uuteen uskoon kohtalonpelissä, välieräsarja katkolla TPS:lle - Urheilu | HS.fi

HIFK mylläsi kärkikenttänsä uuteen uskoon kohtalonpelissä, välieräsarja katkolla TPS:lle

TPS luottaa tähän asti toimineeseen kokoonpanoon.

Anton Lundell siirtyy johtamaan HIFK:n ykkösketjua neljännessä välierässä Turun Palloseuraa vastaan. Ruslan Ishakov (oik.) pelaa TPS:n kakkosketjun keskellä.­

3.5. 13:23 | Päivitetty 3.5. 14:45

Helsingin IFK pyöräyttää ketjujaan uusiksi, kun se kohtaa Turun Palloseuran jääkiekon Liigan välierien kohtalonottelussa maanantaina.

TPS voitti Turussa sunnuntaina ja siirtyi ottelusarjassa 2–1-johtoon. Kun jatkopaikkaan vaaditaan kolme voittoa, on sarja katkolla TPS:lle Turussa maanantaina.

Henrik Borgström on tähän asti johtanut ykkösketjua, mutta Anton Lundell ottaa hänen paikkansa. Borgström siirtyy kolmosen keskelle.

Uudessa versiossa Lundellin laidoilla pelaavat kapteeni Jere Sallinen ja Ville Leskinen, johon valmennusjohto näyttää luottavan. Leskinen ei ole vielä päässyt tasolleen ja tilastot huutavat pyöreätä nollaa.

Borgströmin johtamassa kolmosessa pelaavat Jesse Saarinen vasemmalla laidalla ja Juha Jääskä oikealla.

Alex Brodhurstin kakkonen pysyy entisellään. Ketjun laidoilla pelaavat Teemu Tallberg ja Sebastian Dyk. Samoin nelonen jatkaa vanhassa kuosissa, jossa Miro Väänäsen laitureina ovat Micke-Max Åsten ja Juho Keränen.

Puolustuksessa on pientä viilausta. Rony Ahonen siirtyy seitsemänneksi pakiksi ja Eero Teräväinen nousi Ville Varakkaan pariksi. Frans Tuohimaa jatkaa maalilla.

TPS:n kärkikentät pysyvät entisellään ja Juuso Pärssinen johtaa ykköstä ja Ruslan Ishakov kakkosta. Juhani Jasu ja Petteri Wirtanen kantavat vastuun kolmos- ja nelosketjuista.

Maalivahti Karri Rämö on pelannut erinomaisesti välierät IFK:ta vastaan ja hän jatkaa tolppien välissä.

TPS ja HIFK kohtaavat Turussa maanantaina kello 16. Tampereella ovat vastakkain Tappara ja Lukko kello 16. Ottelusarjat ovat katkolla TPS:lle ja Lukolle. Telia TV ja Cmore näyttävät ottelut suorina lähetyksinä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat