Valencia antoi potkut Javi Gracialle – Voro nousee tilapäisluotsiksi jo seitsemättä kertaa - Urheilu | HS.fi

Valencia antoi potkut Javi Gracialle – Voro nousee tilapäisluotsiksi jo seitsemättä kertaa

Valencia on antanut päävalmentajalleen potkut 11 kertaa yhdeksän vuoden sisällä.

Javi Gracia sai maanantaina potkut Valencian päävalmentajan tehtävästä.­

3.5. 14:26

Jalkapallon Espanjan pääsarjassa La Ligassa sijalle 14 valahtanut Valencia CF antoi maanantaina potkut päävalmentajalleen Javi Gracialle neljä kierrosta ennen kauden päättymistä.

Valencia hävisi sunnuntaina kotikentällään FC Barcelonalle 2–3 ja on vain kuuden pisteen päässä putoajan paikalla olevista SD Huescasta ja Elche CF:stä.

Tappio oli Valencialle jo kuudes peräkkäinen.

Lauantaina 51 vuotta täyttänyt Javi Gracia ehti luotsata Valenciaa alle vuoden. Hän allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa heinäkuun 2020 lopussa.

Javi Gracian lähtöä on osattu odottaa lokakuusta lähtien. Hän tarjoutui eroamaan, kun seura ei onnistunut hankkimaan siirtoikkunan aikana yhtään pelaajaa.

Valencian päävalmentajan pesti on ollut yhdeksän viime vuoden aikana tuulinen paikka, sillä Javi Graciasta tuli jo 11. valmentaja, joka saa väistyä tehtävästään.

Korvaaja on tälläkin kertaa vanha tuttu Salvador González, 57. Nimellä Voro tunnettu seuratyöntekijä ja ex-pelaaja valittiin tilapäisvalmentajaksi jo seitsemättä kertaa.

Valmentajapotkuista sekä uudesta tilapäisvalmentajasta kertoivat espanjalainen urheilusanomalehti Marca sekä uutistoimistot AFP ja Reuters.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat