Yllätyssiirto: Sami Jauhojärvi ja Jussi Eskola jättävät Ylen ja siirtyvät kilpailijan hiihtolähetyksiin - Urheilu | HS.fi

Yllätyssiirto: Sami Jauhojärvi ja Jussi Eskola jättävät Ylen ja siirtyvät kilpailijan hiihtolähetyksiin

Nordic Entertainment Group julkisti tiistaina Ylen hiihtolähetyksistä tutun kaksikon pestaamisen Viaplaylle. Hiihtolajeja voi Suomessa seurata ensi kaudesta lähtien maksullisessa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä maksullisilla V sport -kanavilla.

Sami Jauhojärvi toimi Ylen asiantuntijana Seefeldin MM-kisoissa vuonna 2019.­

4.5. 10:00 | Päivitetty 4.5. 17:02

Kilpahiihdon ystävillä on seuraavinakin vuosina mahdollisuus nauttia olympiavoittaja Sami Jauhojärven esiintymisestä suosittuna tv-asiantuntijana ja mediapersoonana, mutta areena vaihtuu.

Jauhojärvi siirtyy Yleltä Viaplayn hiihtoasiantuntijaksi ja saa Yleltä mukaansa tutun aisaparin, arvostetun selostajan Jussi Eskolan.

Nordic Entertainment Group julkisti tänään tiistaina kaksikon pestaamisen Viaplaylle.

Siirron taustalla on se, että ampumahiihtoa lukuun ottamatta kaikkien hiihtolajien kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät Nordic Entertainment Groupille tulevasta syksystä lähtien seuraaviksi viideksi vuodeksi.

Hiihtolajeja voi Suomessa seurata maksullisessa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla.

Nordic Entertainment Groupin viisivuotinen sopimus kattaa laajat oikeudet hiihtolajien maailmancupeihin ja sisältää myös hiihdon MM-kilpailut 2023 ja 2025 sekä Suomen cupin.

”Tulemme jatkossa tiedottamaan lisää Viaplayn hiihtolähetyksistä ja tekijöistä. Kuten sopimukset tämän kaksikon kanssa osoittavat, haluamme tarjoilla tämänkin tuotteen laadukkaasti ja huippuosaajien tekemänä”, urheilupäällikkö Ville Klinga sanoo Nordic Entertainment Groupin tiedotteessa.

Jauhojärvi toimi Ylen hiihtoasiantuntijana neljä kautta lopetettuaan huippu-uransa Lahden MM-kisojen jälkeen vuonna 2017.

Jauhojärvi tuo tiedotteessa esiin sen, että hänelle on tärkeää tehdä vastedeskin töitä Eskolan kanssa.

”On hienoa saada jatkaa maastohiihdon kommentointia, etenkin kun sitä saa tehdä tulevaisuudessakin tutkaparina Jussin kanssa. Hiihto on kestävyyslajeista ainoa, josta säännöllisesti tulee arvokisamitaleita Suomeen, joten se selittänee kansan rakkautta lajia kohtaan. Hiihdon harrastaminen on myös yleistä, jolloin katsojien on helppo samaistua lajin vaativuuteen”, Jauhojärvi sanoo.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat