Repikö NHL:n sarjasikailija tähtipelaajan hiuksista jäähän? ”Ei minkäänlaista kunnioitusta” - Urheilu | HS.fi

Repikö NHL:n sarjasikailija tähtipelaajan hiuksista jäähän? ”Ei minkäänlaista kunnioitusta”

Washington Capitalsin Tom Wilson oli jälleen valokeilassa.

Tom Wilson (vas.) kohteli kaltoin Artemi Panarinia.­

4.5. 9:27

NHL-joukkue Washington Capitalsin laitahyökkääjä Tom Wilson esitteli taas huonointa puoltaan maanantain ottelussa New York Rangersia vastaan.

Hän kokosi yhteensä 16 jäähyminuuttia, joista 14 tuli toisen erän puolivälissä. Ensin hän painoi jäähän kaatunutta Pavel Butšnevitšia niskasta mailalla ja löi tätä päähän.

Rangersin pelaajat tulivat Butšnevitšin avuksi, mutta Wilsonin raivolle ei löytynyt pysäyttäjää.

Hän heitti Rangersin tähtihyökkääjän Artemi Panarinin jäähän todella vaarallisesti. Hidastuskuvan perusteella näytti, että Wilson repi Panarinia tukasta samalla kuin pyyhkäisi tältä jalat alta.

Panarin kaatui onnekseen olkapäälleen eikä suoraan pää edellä jäähän, mikä olisi voinut olla todella kohtalokasta. Tämän jälkeen Wilson retuutti vielä venäläistä, ennen kuin erotuomarit keskeyttivät tilanteen.

Rangersin kapteeni Mika Zibanejad ja päävalmentaja David Quinn olivat järkyttyneitä Wilsonin toiminnasta.

”Mielestäni pitäisi olla enemmän kunnioitusta peliä ja pelaajia kohtaan. Ei minkäänlaista kunnioitusta. En tiedä, miksi olen yllättynyt, tuo oli kauheaa”, Zibanejad kommentoi viitaten siihen, että Wilson on ollut urallaan viidesti aiemmin pelikiellossa erilaisten törkyotteiden vuoksi.

Edellisen kerran Wilson oli sivussa maaliskuussa, kun hän sai seitsemän ottelun pelikiellon taklattuaan Bostonin Brandon Carloa päähän.

”Kaikki näimme, mitä tapahtui. On rajoja, joita ei voi ylittää”, Quinn totesi Wilsonin tuoreimmasta tempauksesta.

Panarin ei palannut kaukaloon välikohtauksen jälkeen, mutta Wilson kävi tekemässä vielä joukkueensa viimeisen osuman tyhjään maaliin.

Rangersin Kaapo Kakko teki ottelussa kauden yhdeksännen maalinsa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat