PSG:n pelaajat väittävät erotuomari Bjorn Kuipersin solvanneen heitä Mestarien liigan välierässä - Urheilu | HS.fi

PSG:n pelaajat väittävät erotuomari Bjorn Kuipersin solvanneen heitä Mestarien liigan välierässä

PSG hävisi Manchester Citylle, ja ainakin kaksi pelaajaa kertoi väitetyistä solvauksista.

Paris Saint-Germainin valmentaja Mauricio Pochettino (oik.) ja Marco Verratti keskustelivat ottelun jälkeen erotuomari Bjorn Kuipersin kanssa.­

5.5. 8:56

Paris Saint-Germainin pelaajat kävivät kuumina Mestarien liigan välierätappion jälkeen tiistai-iltana. Tappion lisäksi ainakin kaksi pelaajaa väitti, että ottelun hollantilainen erotuomari Bjorn Kuipers olisi sanallisesti solvannut heitä ottelun aikana, kertoo uutistoimisto Reuters.

PSG hävisi tiistai-iltana Manchester Citylle maalein 0–2. City selviytyi loppuotteluun yhteismaalein 4–1.

PSG:n Ander Herrera kertoi ottelun jälkeen, että hänen joukkuetoverinsa Leandro Paredes oli erotuomarin solvauksen kohteena. Herreran mukaan Kuipers kiroili Paredesille.

”Puhumme erotuomareiden kunnioittamisesta. Jos sanomme tämän [solvauksen kohteeksi joutumisen], saamme kolmen tai neljän ottelun pelikiellon”, Herrera totesi ranskalaiselle RMC Sportille Reutersin mukaan.

Myös PSG:n toinen pelaaja Marco Verratti sanoi ottelun jälkeen, että otteluvirkailijat solvasivat häntä.

PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino totesi ottelun jälkeen medialle, että hän uskoo pelaajiensa väitteisiin. Pochettinon mielestä Euroopan jalkapalloliiton (Uefa) pitää tutkia asia.

”En kuullut mitään kentän laidalle. Jos siellä oli jotain ja siten, kuten pelaajat kertoivat, ehkä Uefa tutkii tapauksen”, Pochettino sanoi.

”Mutta se ei ole tekosyy, jonka voin nyt mainita. Tärkeintä on se, että emme ole loppuottelussa ja siksi olemme todella pettyneitä.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat