Mikko Koskisen kammottava NHL-ilta päättyi mailan rikkomiseen: päästi maaleja tahdilla, joka on viimeksi nähty vuonna 1989 - Urheilu | HS.fi

Mikko Koskisen kammottava NHL-ilta päättyi mailan rikkomiseen: päästi maaleja tahdilla, joka on viimeksi nähty vuonna 1989

Koskisen tilille ei kirjattu yhtään torjuntaa ennen kuin hänet vaihdettiin pois.

Mikko Koskisen torstai-ilta oli vaikea. Kuva Vancouverin ja Edmontonin maanantain kohtaamisesta, jossa J.T. Miller teki maalin Koskisen selän taakse.

7.5. 7:33

Edmonton Oilersin maalivahdin Mikko Koskisen iltapuhdetta NHL:ssä voi hyvällä syyllä sanoa äärimmäisen vaikeaksi. Koskinen ei onnistunut torjumaan yhtään kiekkoa joukkueensa maalilla, kun Vancouver Canucks voitti Edmontonin 6–3.

Koskinen, 32, aloitti ottelun Edmontonin maalin suulla. Neljä ensimmäistä laukausta menivät kaikki maaliin, jonka jälkeen Koskinen jätti kentän. Vancouver Canucksin Twitter-video näyttää, miten Koskinen hakkaa mailaansa tolppaan ajassa 12.22 syntyneen Jayce Hawrylukin maalin jälkeen.

Kanadalainen mediayhtiö Sportsnet kertoo Twitter-tilillään, että viimeksi vuonna 1989 maalivahti on päästänyt neljä maalia neljällä ensimmäisellä laukauksella ja vaihdettu sen jälkeen pois. Tuolloin kyseessä oli Washington Capitalsin Don Beaupre ottelussa Pittsburghia vastaan.

Edmontonin Jesse Puljujärvi teki ottelussa Edmontonin toisen maalin. Joukkueen supertähti Connor McDavid sai ottelussa tililleen kolme syöttöpistettä ja nousi 96 tehopisteeseen. McDavid on näin ollen kovaa vauhtia rikkomassa sadan pisteen rajan myös tällä kaudella, vaikka koronaviruspandemian takia runkosarjassa pelataan vain 56 ottelua normaalin 82:n sijaan.

Edmontonilla on runkosarjapelejä pelaamatta vielä neljä. Joukkue on kanadalaisjoukkueiden divisioonassa toisena ja varmistanut pudotuspelipaikan.

Lue lisää: Kapanen pääsi mukaan Pittsburghin maalijuhlaan

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat