Mestarien liigan finaaliin on alle kolme viikkoa, mutta missä ottelu pelataan? Vaihtoehtoja pelipaikaksi on jo kolme - Urheilu | HS.fi

Mestarien liigan finaaliin on alle kolme viikkoa, mutta missä ottelu pelataan? Vaihtoehtoja pelipaikaksi on jo kolme

Alkuperäinen pelipaikka Istanbul on saanut ”haastajan” ensin Lontoosta ja nyt Portosta.

Taivaansininen Manchester City ja sininen Chelsea kohtasivat toisensa Manchesterissa 8. toukokuuta. Joukkueet ovat vastakkain myös 29. toukokuuta pelattavassa Mestarien liigan finaalissa, jonka pelipaikaksi on tarjottu alkuperäisen isännän Istanbulin lisäksi jo Lontoota ja Portoa.

10.5. 22:25

Jalkapallon eurooppalainen seurajoukkuekausi huipentuu vajaan kolmen viikon kuluttua Mestarien liigan finaaliin, mutta ottelun pelipaikka on yhä avoin.

29. toukokuuta pelattavassa loppuottelussa kohtaavat englantilaiset Chelsea ja Manchester City. Ottelun alkuperäinen isäntäkaupunki on Turkin Istanbul.

Turkki kuitenkin joutui pahentuneen koronavirustilanteensa vuoksi Britannian punaiselle listalle, eikä maahan tulisi siksi matkustaa.

Englannin jalkapalloliitto (FA) aloitti muutama päivä sitten keskustelut Euroopan jalkapalloliiton (Uefa) kanssa ottelun siirtämiseksi Lontoon Wembleylle.

Uutistoimisto Reuters paljasti maanantai-iltana lähteisiinsä vedoten, että ottelua ei todennäköisesti pelata Lontoossa. Britannia joutuisi tekemään monia poikkeuksia eri maista saapuville, ottelun kannalta välttämättömien henkilöiden maahantulolle.

Uudeksi isäntäehdokkaaksi Reuters kertoo Portugalin Porton.

Brittifanit voisivat matkustaa otteluun, koska Portugali kuuluu maan hallituksen vihreälle listalle toukokuun 17. päivästä alkaen. Portugalin puolestaan odotetaan poistavan matkailuun liittyvät rajoitukset samana päivänä.

Istanbul menetti viime vuoden Mestarien liigan loppuottelun portugalilaiselle kaupungille, sillä kertaa Lissabonille.

Keskustelut Mestarien liigan pelipaikasta jatkuvat tiistaina, mutta Reutersin mukaan näyttää todennäköiseltä, että finaali viedään tälläkin kertaa Istanbulilta.

Englannin jalkapalloliitto ei vastannut Reutersin yhteydenottopyyntöön. Uefa ja Portugalin jalkapalloliitto kieltäytyivät kommentoimasta asiaa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat