”Ai että, se on siinä”, ”Tästä saa koko kylä nostetta”, ”Rauman kaupunki täysin sekaisin” – sosiaalisessa mediassa riemuittiin Lukon mestaruudesta - Urheilu | HS.fi

”Ai että, se on siinä”, ”Tästä saa koko kylä nostetta”, ”Rauman kaupunki täysin sekaisin” – sosiaalisessa mediassa riemuittiin Lukon mestaruudesta

Lukko varmisti jääkiekkomestaruuden tiistaina, kun se voitti TPS:n finaalisarjassa voiton 3–1.

Lukon pelaajat kannattelivat mestaruuspokaalia juhliessaan Suomen mestaruutta.

11.5. 19:47

Rauman Lukon Suomen mestaruus sai myös sosiaalisessa mediassa riehakkaan vastaanoton.

Esimerkiksi Louhos Digitalin toimitusjohtaja Iiro Junnila, Lukon kasvatti ja Mestis-pelaaja, kirjoitti Twitterissä: ”El Capitano ja mestaruusnaula uuniin! Ai että, se on siinä! Olen onnellinen!”

Lukon mestaruudesta arveltiin olevan myös kauaskantoisia vaikutuksia: ”Tästä saa koko kylä nostetta, joka kantaa pitkälle. Tätä on odotettu ja tähän on uskottu.”

Rauman Lukko twiittasi: ”58 vuotta siinä kesti, mutta poika tulee jälleen Raumalle! Kiitos kovasta finaalivastuksesta, TPS.”

Jääkiekkotoimittaja Antti Wennström totesi: ”Hörähdin ääneen Pekka Virran [Lukon päävalmentaja] kommenttia: ”Todella helpottunut, ettei saatu sössittyä tätä. En saanut sössittyä tätä.”

Myös huumoripohjalta tuli kommenttia ilmeisesti Tampereelta: ”Tämä mestaruus on itselle kovin henkilökohtainen juttu. Olen kannattanut Lukkoa viikkokausia ja vihdoin tämä odotus päättyy.”

Tässä lisää kommentteja Twitteristä:

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat