Atlético Madrid tarrasi kaksin käsin Espanjan liigamestaruuteen - Urheilu | HS.fi

Atlético Madrid tarrasi kaksin käsin Espanjan liigamestaruuteen

Atlético voitti Athletic Bilbaon ja kasvatti sarjajohtoaan pari kierrosta ennen loppua.

Yannick Carrasco on tehnyt neljä maalia ja antanut neljä maalia seitsemässä viime ottelussa.

13.5. 9:32

Jalkapallon Espanjan liigassa Atlético Madrid vahvistaa otettaan sarjan kärkipaikasta. Atlético voitti myöhään keskiviikkona alkaneessa kotipelissään Real Sociedadin maalein 2–1.

Madridilaisten maalit syntyivät jo ensimmäisen puolen tunnin aikana, kun ensin Yannick Carrasco onnistui 16. minuutilla ja sitten Angel Correa lisäsi joukkueen johtoa 28. minuutilla.

Real Sociedadin Igor Zubeldia sai tehtyä joukkueensa ainoaksi jääneen kavennusmaalin, kun peliaikaa oli jäljellä enää seitsemisen minuuttia.

36 ottelua pelannut Atlético Madrid johtaa sarjaa 80 pisteellä ja on jo varmistanut paikan Mestarien liigassa.

Neljän pisteen päässä vaanii yhtä paljon otteluita pelannut Barcelona. Atléticon paikallisvastustaja Real Madrid on viiden pisteen päässä. Se on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Neljäntenä on Sevilla 74 pisteessä, mutta sillä ei enää ole mahdollisuutta kivuta kärkisijalle. Koko kärkinelikko on jo varmistanut pääsyn Mestarien liigaan, mutta Espanjan liigan lopulliset sijoitukset ovat vielä vailla sinettiä.

Atlético Madridin on periaatteessa mahdollista varmistaa liigan voitto jo sunnuntaina Osasunaa vastaan, jos Real Madrid ei voita tänään Granadaa.

Juttua täsmennetty 10.12: Atlético voi varmistaa mestaruuden sunnuntaina vain, jos Real ei voita Granadaa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat