Näin HS seuraa jalkapallon EM-kisoja – uutuutena Huuhkajien otteluiden tarkkaa tilastodataa heti ottelun jälkeen - Urheilu | HS.fi

Tällaista ainutlaatuista tilastodata HS tarjoaa heti Huuhkajien otteluiden jälkeen

Tarjolla on uutta tilastodataa kuten laukauksiin johtaneet syöttöketjut, pelaajien pallollisten tekojen onnistumisprosentit ja Suomen pelaajien pallollisten tekojen kenttäkartta..

9.6. 2:00 | Päivitetty 11.6. 18:20

Huuhkajien historiallisessa ensimmäisessä arvoturnauksessa ovat tiiviisti mukana myös Helsingin Sanomien urheilutoimitus ja datadeski.

Kotitoimituksen ja paikalla olijoiden yhteistyönä syntyvät Suomen kamppailuiden reaaliaikaiset otteluseurannat sekä tilastoartikkelit Huuhkajien peleistä grafiikoineen.

Kun Suomi pelaa, HS kertoo. Otteluiden jälkeen HS tarjoaa otteluraportit, tunnelmat paikan päältä Kööpenhaminasta ja Pietarista sekä uutuutena myös erittäin kattavat tilastot Huuhkajien otteluista.

HS:n uusi tilastopalvelu sisältää joukkueiden pallonhallintaprosentit ja laukausten määrät, mutta myös paljon kovempaa tilastodataa kuten laukauksiin johtaneet syöttöketjut, pelaajien pallollisten tekojen onnistumisprosentit ja Suomen pelaajien pallollisten tekojen kenttäkartan.

Ottelun perustilastot kertovat muun muassa pallonhallinnan jakautumisen ja laukausten määrän.

Alasvetovalikosta pääset valitsemaan pelaajan, jonka suorituksia haluat tarkastella.

Voit tarkastella pelaajien välisiä syöttöreittejä ja vertailla ensimmäisen ja toisen puoliajan syöttöpelin eroja.

Tilastoista näet myös, millaisilla syöttö- ja kuljetusketjuilla Suomi on rakentanut hyökkäykset, jotka päättyvät laukaukseen.

Tilastografiikat julkaistaan pian ottelun päättymisen jälkeen kaikille hs.fi:n lukijoille.

Lisäksi HS seuraa hetki hetkeltä ainakin yhden ottelun jokainen pelipäivä. Luvassa on laaja kattaus uutisia, analyyseja, kolumneja ja reportaaseja muistakin kuin Suomen otteluista.

EM-kisoja seuraavat paikan päällä urheilutoimittaja Ari Virtanen, urheilutoimituksen esimies Erkki Kylmänen sekä valokuvaajat Rio Gandara ja Markku Niskanen.

Tilaa EM-kisojen uutiskirje osoitteessa hs.fi/urheilu

Lue kaikki HS:n EM-kisajutut osoitteesta hs.fi/emkisa

Tilastojen lähde: AISpotter / MyCoazh

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat