Barbora Krejčíková voitti jännitysnäytelmän ja eteni Ranskan avointen finaaliin - Urheilu | HS.fi

Barbora Krejčíková voitti jännitysnäytelmän ja eteni Ranskan avointen finaaliin

Loppuottelussa asettuu vastaan oman välieränsä voittanut Venäjän Anastasia Pavljutshenkova.

Barbora Krejčíková pelaa Ranskan avointen naisten kaksinpelin finaalissa.

10.6. 22:21

Ranskan avointen naisten kaksinpelin toisessa välierässä torstaina kohtasivat sijoittamaton Tshekin Barbora Krejčíková ja 17. sijoitettu Kreikan María Sákkari.

Ottelusta muodostui yli kolmetuntinen jännitysnäytelmä, jonka voiton vei lopulta Krejčíková erin 7–5, 4–6, 9–7. Kyseessä oli samalla tshekkipelaajan uran ensimmäinen naisten kaksinpelin finaalipaikka.

”Olen aina halunnut pelata tällaisen ottelun. Haastavan pelin, jossa molemmat osapuolet pelaavat hyvin, mutta vain yksi voi voittaa”, totesi Krejčíková ottelun jälkeisessä haastattelussa.

”Vaikka olisin hävinnyt tämän ottelun, olisin silti ollut tyytyväinen itseeni. Taisteleminen on aina kaikkein tärkeintä. Se ei koske pelkästään pelaamista, vaan myös oikeaa elämää”, Krejčíková lisäsi.

Lauantaina pelattavassa naisten kaksinpelin loppuottelussa Krejčíková saa vastaansa Venäjän Anastasia Pavljutšenkovan, joka voitti omassa välierässään Slovenian Tamara Zidanšekin erin 7–5, 6–3.

Miesten kaksinpelin välierät pelataan perjantaina. Vastakkain ovat Serbian Novak Đoković (1) ja Espanjan Rafael Nadal (3), sekä Kreikan Stéfanos Tsitsipás (5) ja Saksan Alexander Zverev (6).

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat