Loukkaantumisestaan toipunut Zlatan Ibrahimović palaa AC Milanin kokoonpanoon - Urheilu | HS.fi

Loukkaantumisestaan toipunut Zlatan Ibrahimović palaa AC Milanin kokoonpanoon

Zlatan Ibrahimović on mukana AC Milanin miehistössä, kun joukkue kohtaa myöhään lauantai-iltana Hellas Veronan.

Polvi- ja akillesjännevammoista toipunut ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović palaa AC Milanin kokoonpanoon lauantaina.

16.10.2021 15:25

Ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović, 40, palaa Italian pääsarjassa Serie A:ssa pelaavan joukkueensa AC Milanin kokoonpanoon lauantaina.

AC Milan julkaisi iltapäivällä kokoonpanon, jolla joukkue lähtee myöhään lauantai-iltana pelattavaan otteluun Hellas Veronaa vastaan. Ibrahimović kuuluu päävalmentaja Stefano Piolin nimeämään 22 pelaajan ryhmään.

Seura ei julkistanut vielä aloituskokoonpanoaan, mutta on hyvin todennäköistä, että konkarihyökkääjä aloittaa ottelun vaihtopenkillä.

Ibrahimović on pelannut tällä kaudella vain 30 minuuttia. Hän maalasi heti paluuottelussaan, mutta joutui sen jälkeen uudelleen sivuun.

Tähtihyökkääjä oli sivussa ensin polvivamman ja myöhemmin akillesjännevamman vuoksi. Merkkejä paluusta oli ilmassa jo perjantaina, kun valmentaja Pioli puhui medialle AC Milanin harjoitusten jälkeen.

”Hän on paremmassa kunnossa ja on harjoitellut meidän kanssamme eilisestä [torstaista] lähtien”, Pioli sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

”Huomiset [lauantain] aamuharjoitukset ovat erittäin tärkeät, sillä päätämme niiden jälkeen, onko hän kokoonpanossa vai ei”, valmentaja ennakoi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat