Manchester United lensi 160 kilometrin pelimatkan – perusteli kritisoitua päätöstään liikenneoloilla - Urheilu | HS.fi

Manchester United lensi 160 kilometrin pelimatkan – perusteli kritisoitua päätöstään liikenneoloilla

M6-moottoritien ruuhkat saivat Unitedin valitsemaan bussin sijaan yksityiskoneen.

Manchester Unitedin päätöstä lentää Leicesteriin ei ole otettu vastaan riemunkiljahduksin. Joukkueen pelaajat juhlivat kuvassa Anthony Martialin (9) tekemää maalia.

16.10.2021 15:39

Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United matkusti lauantain vieraspeliinsä Leicesteriin lentokoneella, mikä herätti voimakasta kritiikkiä.

Pelimatka Leicesteriin on vain sata mailia eli noin 160 kilometriä. Seuran päätöksestä lentää matka yksityiskoneella uutisoitiin perjantaina.

Unitedin taustajoukot selittivät kohun nostanutta päätöstään lauantaina, Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo.

Seuran mukaan matkaa ei lennettäisi normaalisti, mutta suunnitelmat vaihtuivat liikenneolojen vuoksi. BBC:n mukaan ne liittyvät M6-moottoritieltä raportoituihin ruuhkiin.

Manchester Evening News kertoo päätöksen syntyneen sen jälkeen, kun moottoritien etelään vievät kaistat suljettiin perjantaina.

United on tehnyt heinäkuusta lähtien yhteistyötä biodieseliä tuottavan Renewable Energy Groupin kanssa. Motiivikseen kumppanuudelle seura kertoi halun lisätä tietoisuutta maapallon puhtaamman ja kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi.

Seuran edustajat kertoivat BBC:lle vähentäneensä vuotuisia hiilidioksidipäästöjään yli 2  700 tonnilla vuodesta 2008 alkaen. Lisäksi seura ostaa sertifioitua vihreää sähköä kaikkiin tiloihinsa ja rakennuksiinsa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat