Lauri Markkanen oli lähellä tupla-tuplaa Cleveland-debyytissään – yksi ”varma kori” blokattiin huikeasti - Urheilu | HS.fi

Lauri Markkanen oli lähellä tupla-tuplaa Cleveland-debyytissään – yksi ”varma kori” blokattiin huikeasti

Cavaliersin paras pistemies oli 25 pistettä tehnyt Jarrett Allen.

Memphis Grizzlies voitti Ja Morantin johdolla Cleveland Cavaliersin. Lauri Markkanen viimeisteli Clevelandille 10 pistettä.

21.10. 6:38 | Päivitetty 21.10. 9:38

Koripallon NBA:ssa suomalaispelaaja Lauri Markkasen uusi seura Cleveland Cavaliers aloitti kautensa tappiolla. Kotijoukkue Memphis Grizzlies oli parempi luvuin 132–121.

Cavaliersin päävalmentaja Bernie Bickerstaff kohtasi tappion tyynesti.

"Meillä on uusi joukkue jätkiä, uudet pelipaikat, uudet roolit. Kestää hetken ennen kuin pääsemme siihen, mitä haluamme olla”, Bickerstaff muistutti Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Chicago Bullsista Clevelandiin siirtynyt Markkanen sai peliaikaa runsaat 31 minuuttia. Hän teki kymmenen pistettä, onnistui kolmen pisteen heitoissa kahdesti ja kahmi yhdeksän levypalloa.

Cavaliersin paras pistemies oli 25 pistettä tehnyt Jarrett Allen.

Memphisin Ja Morant takoi joukkueelleen 37 pistettä. Morant kunnostautui myös puolustamisessa. Markkanen oli nostamassa helpolta näyttävää koria toisen jakson viimeisillä hetkillä, mutta Morant esitti huikean loikan ja torjui heiton korkealta korilevyn tuntumasta.

Lue lisää: Lauri Markkasta istutetaan Clevelandissa kolmos­paikalle: ”Se on hänen paikkansa, kunnes joku vie sen häneltä”

Lue lisää: Lauri Markkanen saa toivomansa uuden alun – panoksena on kymmeniä tai jopa satoja miljoonia dollareita

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat