Rasmus Ristolainen taklasi näyttävästi avausottelussaan Flyersissa, mutta lähti myös vaihtoon karmean harhasyötön jälkeen - Urheilu | HS.fi

Rasmus Ristolainen taklasi näyttävästi avausottelussaan Flyersissa, mutta lähti myös vaihtoon karmean harhasyötön jälkeen

Ristolainen vakuutti, että hän ei ollut ruosteessa pitkän tauon jäljiltä.

Rasmus Ristolaisen kova taklaus oli kotiyleisön mieleen.

21.10. 8:14

Philadelphia Flyersiin siirtynyt Rasmus Ristolainen taklasi näyttävästi ja sai lähes 19 minuuttia peliaikaa, kun Flyers voitti keskiviikkoiltana Boston Bruinsin 6–3.

Ristolainen pelasi vasta nyt ensimmäisen ottelunsa, sillä hän kärsi ylävartalovammasta Flyersin ensimmäisten kahden ottelun aikana.

Ristolaiseen iltaan sisältyi kaksi laukausta, kaksi taklausta ja kaksi blokattua laukausta. Etenkin avauserän taklaus, jonka seurauksena Charlie Coyle lensi kumoon, ihastutti kotiyleisöä.

Onnistumisten vastapainona Ristolaisen piikkiin meni kaksi Bostonin maalia, joista toinen syntyi, kun Ristolainen antoi harhasyötön ja meni sen jälkeen vaihtoon. Harhasyötöstä seurasi lopulta läpiajo ja Taylor Hallin tekemä maali.

”Pelasin sen tilanteen melko surkeasti”, Ristolainen sanoi ottelun jälkeen mediatilaisuudessa.

Ristolainen kuitenkin kiisti, että hän olisi ollut ruosteessa pitkän pelitauon jäljiltä.

”Olisin voinut pelata jotkut kohdat paremmin, mutta en sanoisi, että olisin ollut ruosteessa”, Ristolainen totesi.

Ristolainen korosti, että joukkue pelasi hyvin etenkin maalin edessä.

”Paitsi yhden kerran, kun olin jäällä ja pelasin tilanteen huonosti”, Ristolainen tuumasi.

Lokakuun lopussa 27 vuotta täyttävä Ristolainen pelasi Buffalossa kahdeksan kautta ennen kuin siirtyi kesällä Philadelphiaan. Ennen nykyistä kautta Ristolainen on ehtinyt pelata 542 NHL:n runkosarjaottelua pistein 46+199=245.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat