Japanilaisvoimistelijan loukkaantuminen pelästytti MM-telinevoimistelussa, Melnikova voimisteli neliottelun MM-kultaan - Urheilu | HS.fi

Japanilaisvoimistelijan loukkaantuminen pelästytti MM-telinevoimistelussa, Melnikova voimisteli neliottelun MM-kultaan

Hitomi Hatakeda oli tajuissaan, mutta vamman vakavuudesta ei ollut tietoa.

Hitomi Hatakeda kuvattuna alkukilpailun jälkeen MM-kisoissa.

21.10. 16:54

Japanilaisvoimistelija Hitomi Hatakedan loukkaantuminen pelästytti telinevoimistelun MM-kisoissa. Hatakeda loukkaantui keskiviikon harjoituksissa kotimaansa Kitakyushussa, kun hän putosi eritasonojapuilta. Hän loukkasi selkärankaansa.

Hatakedan oli määrä kilpailla mitaleista torstain neliottelun finaalissa, sillä hän oli alkukilpailun neljänneksi paras. Japanin voimisteluliitto kertoi torstaina, että Hatakeda on tajuissaan, mutta ei tarkentanut hänen vammojensa vakavuutta.

Mestariksi voimisteli Venäjän voimisteluliiton Angelina Melnikova, joka saavutti kesällä neliottelun olympiapronssia Tokiossa. Melnikova kukisti MM-mitalitaistelussa Yhdysvaltain Leanne Wongin ja Kayla DiCellon.

Osa lajin kärkinimistä, kuten yhdysvaltalainen voimistelun supertähti Simone Biles, jätti MM-kisat väliin. Suomalaiset eivät yltäneet neliottelun finaaliin, mutta perjantaina Oskar Kirmes kisaa miesten kuusiottelun finaalissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat