Liverpool nöyryytti Manchester Unitedia murskaluvuin –  Paul Pogban ulosajo kruunasi Unitedin surkeuden - Urheilu | HS.fi

Liverpool nöyryytti Manchester Unitedia murskaluvuin –  Paul Pogban ulosajo kruunasi Unitedin surkeuden

Mohamed Salah teki hattutempun.

Mohamed Salah juhli maaliaan sunnuntaina.

24.10. 19:37 | Päivitetty 24.10. 20:39

Jalkapallon Englannin Valioliigan kuumiin otteluihin kuuluu Manchester Unitedin ja Liverpoolin kohtaamiset. Jo ensimmäisen puoliajan perusteella Old Traffordilla oli menossa melkoiset murskajaiset, sillä Liverpool iski neljä maalia.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu viisi minuuttia, Liverpool iski vielä yhden maalin. Lopputulos oli siten 5–0 vierailijoille.

Naby Keïta aloitti maalikarkelot jo 5. minuutilla. Diogo Jota iski Liverpoolin toisen maalin, jonka jälkeen Salah iski kahdesti. Salah varmisteli hattutemppunsa toisen puoliajan maalillaan.

Otteluun oli lähellä tulla lisädraamaa ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, kun Unitedin tähtipelaaja Cristiano Ronaldon laukaus blokattiin. Ronaldo meni potkimaan palloa, kun Curtis Jones makasi maassa. Yksi potku ei riittänyt, vaan Ronaldo potkasi vielä voimalla uudestaan.

Aluksi näytti siltä kuin Ronaldo olisi potkaissut Jonesia, mutta molemmat potkut kohdistuivat palloon. Ronaldo oli tilanteessa täysin turhautunut. Ronaldo sai tilanteesta varoituksen.

Sen sijaan Paul Pogba ei selvinnyt pelkällä varoituksella. Kun ottelussa oli menossa 59. minuutti Pogba liukui jalkapohjat edellä Keïtan jaloille. Aluksi erotuomari Anthony Taylor näytti keltaista korttia, mutta var-tarkistuksessa väri vaihtui punaiseksi.

Pogba ehti olla kentällä vain vajaat 15 minuuttia, sillä hän tuli kentälle toisen puoliajan alussa.

Lue lisää: Marcus Forss sai valioliigauransa ennätysminuutit, Brentfordille kotitappio

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat