Pyöräilykilpailussa taas vakava katsojan aiheuttama onnettomuus, katsoja ja kilpailija joutuivat sairaalaan - Urheilu | HS.fi

Pyöräily­kilpailussa taas vakava katsojan aiheuttama onnettomuus, katsoja ja kilpailija joutuivat sairaalaan

Pyöräilykilpailu alkoi lähestyä loppuratkaisuaan ja kirivaihetta, kun yksi katsoja käveli ajatuksissaan suoraan täyttä vauhtia ajaneen pyöräilijän eteen.

25.10. 19:06

Ranskan ympäriajossa syntyi kesällä joukkokolari, kun katsoja heilutti tervehdyskylttiä pyöräilijöiden edessä. Nyt on jälleen tapahtunut vakava onnettomuus, tällä kertaa Kanariansaarilla.

Onnettomuus tapahtui lauantaina Salmor Bike -kilpailussa El Hierrossa. Pyöräilykilpailu alkoi lähestyä loppuratkaisuaan ja kirivaihetta, kun yksi katsoja käveli ajatuksissaan suoraan täyttä vauhtia ajaneen pyöräilijän eteen.

Molemmat kaatuivat, ja katsoja löi päänsä katuun.

Pyöräilysivusto Cyckling Weeklyn mukaan molemmat, pyöräilijä ja tielle rynnännyt katsoja, loukkaantuivat ja heidät vietiin sairaalaan.

Yhden toistaiseksi varmistamattoman tiedon mukaan tielle rynnännyt nainen olisi lennätetty hoitoon Teneriffalle. Pyöräilijä oli saanut päävamman, jota hoidettiin paikallisessa sairaalassa.

Vain hetki ennen onnettomuutta katsoja käveli tien yli puhuen puhelimeen, ja lähes heti perään nainen lähti ylittämään kilpailun maalisuoraa.

Ilta-Sanomat kertoi tapahtumasta ensimmäisenä Suomessa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat