Pyrinnöstä tuttu jenkki saapuu Seagullsiin – ilmoitti tavoitteeksi mestaruuden - Urheilu | HS.fi

Pyrinnöstä tuttu jenkki saapuu Seagullsiin – ilmoitti tavoitteeksi mestaruuden

Manigault kirjautti Pyrinnössä 14,1 pistettä, 5,2 levypalloa, 2,4 syöttöä ja 2,1 riistoa ottelussa. Viime kausi vierähti Kanadassa.

Kenneth Manigault (numero 3) pelasi aiemmin Tampereen Pyrinnössä.

26.10. 9:28

Miesten Korisliigan ennakkosuosikkeihin lukeutuva Helsinki Seagulls hankki 30-vuotiaan yhdysvaltalaispelaaja Kenneth Manigaultin, joka pelasi Suomen parketeilla edellisen kerran kausina 2017–19 ja edusti Tampereen Pyrintöä.

”Olen todella innoissani saamastani mahdollisuudesta Seagullsissa ja olen valmiina tekemään töitä sen eteen, että voittaisimme keväällä mestaruuden. Odotan myös kovasti sitä, että pääsen jälleen pelaamaan täyden yleisön edessä”, 196-senttinen kolmospaikan pelaaja kertoi tiedotteessa.

Manigault kirjautti Pyrinnössä 14,1 pistettä, 5,2 levypalloa, 2,4 syöttöä ja 2,1 riistoa ottelussa. Viime kausi vierähti Kanadassa.

”Mukava päästä tutustumaan Helsinkiin myös kaupunkina ja odotammekin kovasti koko perheen kanssa minkälaista elämä uudessa kaupungissa tulee olemaan ja mitä kaikkea Helsinki kätkeekään sisälleen”, vaimonsa ja lapsensa kanssa Suomeen saapuva Manigault sanoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat