JYPin teinisensaatio Joakim Kemell nousi jo Liigan pistepörssin kärkeen - Urheilu | HS.fi

JYPin teinisensaatio Joakim Kemell nousi jo Liigan pistepörssin kärkeen

JYP otti kuitenkin neljännen peräkkäisen tappion, kun TPS haki pisteet Jyväskylästä.

Joakim Kemell on kerännyt Liigassa tehopisteet 11+6=17.

27.10. 22:02

Positiivisella vireellä kautensa aloittanut JYP koki jo neljännen perättäisen tappion jääkiekkoliigassa keskiviikkona, kun TPS haki pisteet Jyväskylästä maalein 5–3. Voittonsa myötä TPS vankisteli asemiaan sarjan kärjessä.

”Tänään meillä oli sielu pelissä. Eilisen heikon esityksen jälkeen halusimme palata takaisin omalle tasolle. Joukkue todella esitti luonnetta, kun nousimme kolme kertaa tasoihin ja lopulta voittoon”, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas summasi.

TPS:n pistenikkareina häärivät Aarne Intonen kahdella maalillaan ja Juuso Pärssinen kolmella syöttöpisteellään.

”Meillä oli hyvin miehiä maalin edessä ja saimme myös kaksi maalia viivasta. JYP oli tehokas ja erittäin kova vastus. Voittoon voi olla todella tyytyväinen. Puolustusvalmius ja kamppailupelaaminen olivat hyvällä tasolla”, Ahokas totesi.

JYP oli kolme kertaa ottelussa johtoasemassa, mutta menetti etunsa joka kerta. JYP-lupaus Joakim Kemell,17, tehtaili pisteet 1+1 ja nousi Liigan pistepörssin kärkipaikalle. Kemell on tehnyt 15 ottelussa tehopisteet 11+6=17.

”Joukkue vastasi hyvin pyyteeseen yhteisestä kamppailusta ja hyvästä viisikon taistelusta. Olimme kuitenkin heikkoja omien maalien jälkeen. Fokus karkasi muihin asioihin”, JYP-luotsi Jukka Ahvenjärvi sanoi.

”Yrittämisestä homma ei jäänyt kiinni. Vielä kliinisempi pitää olla, että voi voittaa. Puolustuspäässä keskustaa on hallittava paremmin.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat