Lauri Markkasen kukikkaat kengät kiinnittivät kuvaajan huomion – suomalaisen heittotarkkuus yhä heikko - Urheilu | HS.fi

Lauri Markkasen kukikkaat kengät kiinnittivät kuvaajan huomion – suomalaisen heittotarkkuus yhä heikko

Cleveland otti jälleen vierasvoiton. Cavaliers oli voittanut edellisen kerran vieraissa Los Angeles Clippersin yli viisi vuotta sitten.

Lauri Markkanen pelasi Clippersiä vastaan tällaisissa kengissä.

28.10. 9:03

Cleveland Cavaliers jatkoi vieraspelikiertuettaan toisella peräkkäisellä vierasvoitolla, kun se nujersi Los Angeles Clippersin 92–79 NBA-koripalloliigassa.

Edellisen kerran Cavaliers oli voittanut Clippersin vieraissa maaliskuussa 2016.

Clevelandin avausviisikossa pelanneen Lauri Markkasen alkukauden heikko heittotarkkuus jatkui, sillä hän sai sisään seitsemästä pelitilanneheitostaan kaksi ja keräsi seitsemän pistettä runsaan 28 peliminuutin aikana.

Markkasen kaikki neljä kolmosyritystä sujahtivat ohi, mutta hän kaapi yhdeksän levypalloa, antoi yhden korisyötön ja riisti kerran.

Markkanen käytti ottelussa Niken valmistamia kenkiä, joissa oli kukkakuviointia. Kenkiin kiinnitti huomiota ainakin valokuvaaja Brian Rothmuller, joka lähetti niistä kuvan kansainväliseen jakeluun.

Clevelandin koko joukkueen kolmostarkkuus oli samoin kateissa, sillä 20 yrityksestä vain kolme meni sisään.

Vieraat hallitsivat ottelua korien alla, mistä Cavaliers takoi 48 pistettä Clippersin 34:ää vastaan. Takamies Collin Sexton oli Cavaliersin paras korintekijä 26 pisteellä.

”Hyökkäykseen jäi toivomisen varaa, mutta näiden kavereiden puolustamista ei voi moittia. Meidän kaverimme ovat uhrautuneet joka hetki voittaakseen pelejä”, Cavaliersin päävalmentaja J.B. Bickerstaff sanoi ESPN:n nettisivuilla.

Cavaliers aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta on sen jälkeen voittanut kolme ottelua peräkanaa. Seuraavaksi Cavaliersin vieraspelikiertue jatkuu Los Angelesin toisen joukkueen Lakersin kohtaamisella perjantaina.

Lue lisää: Lauri Markkasta istutetaan Clevelandissa kolmos­paikalle: ”Se on hänen paikkansa, kunnes joku vie sen häneltä”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat