Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell jatkaa pyöräilyuraansa aiottua pidemmälle: ”Tunnen olevani vahva” - Urheilu | HS.fi

Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell jatkaa pyöräilyuraansa aiottua pidemmälle: ”Tunnen olevani vahva”

Cromwell ei sulje pois jatkamista Pariisin vuoden 2024 olympialaisiin asti.

Tiffany Cromwell kuvattiin 23. lokakuuta Austinissa seuraamassa varikolla Yhdysvaltojen gp:n harjoituksia.

28.10.2021 11:45

Formula 1  -kuljettaja Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell aikoo jatkaa ammattipyöräilijän uraansa aiottua pidemmälle.

Australialainen Cromwell, 33, on tehnyt kauden 2023 loppuun ulottuvan sopimuksen Canyon-SRAM-tallin kanssa, jonka ajaja hän on ollut vuodesta 2016 alkaen.

Aikaisemmin Cromwell oli suunnitellut Cycling Newsin mukaan lopettamista kauden 2022 jälkeen, jolloin MM-kisat pidetään Australiassa.

”Osa minusta ajattelee, että jos jatkan niin pitkälle, voisin tähdätä Pariisin vuoden 2024 olympialaisiin. Jatkan niin kauan kuin nautin lajista ja joukkue halua minut. Silloin on aika lopettaa, kun en enää nauti tästä. Nyt tunnen olevani vahva, nautin työstäni ja haluan intohimoisesti tuloksia”, Cromwell sanoi Cycling Newsille.

Tokion olympialaisissa Cromwell sijoittui maantieajossa 26:nneksi, ja syksyn MM-kisoissa tuloksena oli 41. sija. Ammattilaiskiertueen kilpailuissa hän sijoittui kauden aikana useita kertoja kymmenen parhaan joukkoon.

”Tässä kaudessa on ollut paljon positiivisia asioita. Ajoin vahvasti monissa kisoissa, olin luotettava joukkueen jäsen, sain takaisin ylämäkivoimiani ja lopulta saavutin uratavoitteen kilpailla olympialaisissa”, sanoi Cromwell, joka arvioi olleensa monissa kilpailuissa joukkueen kapteenin tärkein apukuski.

Bottas kilpaili viime viikonloppuna Texasissa Yhdysvalloissa. Sen jälkeen pariskunta on viihtynyt Cromwellin Instagram-päivitysten mukaan Napa Valleyn aluella Kaliforniassa, muun muassa pyöräilyn parissa.

Cromwell on innostanut Bottaksen kilpailemaan vapaa-aikanaan pyöräilyssä. Elokuussa Bottas osallistui Yhdysvaltojen Coloradossa sorateillä ajettuun kilpailuun ja sijoittui viidenneksi lähes 300 kilpailijan joukossa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat