Kimi Räikkönen ärähti lyhyen suomenkielisen voimasanan tiimiradiossa – F1-kuski ehti myös vetää oikeista naruista kohdatessaan Mick Schumacherin - Urheilu | HS.fi

Kimi Räikkönen ärähti lyhyen suomen­kielisen voima­sanan tiimi­radiossa – F1-kuski ehti myös vetää oikeista naruista kohdatessaan Mick Schumacherin

Kimi Räikkönen oli kohtuullisen puheliaalla päällä mediatilaisuudessa Mick Schumacherin kanssa.

Mick Schumacher ja Kimi Räikkönen olivat yhteisessä mediatilaisuudessa torstaina.

13.11. 10:58

Formula ykkösten Alfa Romeo -tallin Kimi Räikkönen on tunnettu yllättävistä lohkaisuistaan ja kommenteistaan. Formulaviikonloppu Brasiliassa ei ole ollut poikkeus.

Jo torstain mediatilaisuudessa Räikkönen oli elementissään. Hän oli yhteisessä tilaisuudessa Haas-tallin Mick Schumacherin kanssa. Schumacherilta kysyttiin, millaista on kilpailla Räikköstä vastaan. Saksalainen käänsi päänsä kohti Räikköstä.

”Hyvä vastaus”, Räikkönen tokaisi ja mediaväki repesi nauramaan.

Sen jälkeen Schumacher kertoi, että Räikkösen kanssa kisaaminen on hienoa, mutta varsinainen taistelu on jäänyt vähälle.

”Voin hidastaa joissain kilpailuissa, jotta voit kisata kanssani”, Räikkönen tuumasi.

Keskustelu siirtyi myös Schumacherin isään, Michael Schumacheriin. Räikkönen kehui kisaamista hänen kanssaan takavuosina ja sanoi lauseen, joka nosti tunteita pintaan myös sosiaalisessa mediassa.

”Kuten olen aiemminkin sanonut, muistutat paljon isääsi.”

Myös lauantain aika-ajojen pieni tapahtuma on noussut otsikoihin. Räikkönen tokaisi kesken aika-ajon suomalaisen v-alkuisen voimasanan, josta kisainsinööri Julien Simon-Chautemps hieman hämmentyi.

”Tuo taisi olla suomea – eikä mitään kovin kaunista?”

”Painoin väärä nappia”, Räikkönen vastasi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat