Jukka Raitalan taklaama Sead Kolašinac poseeraa sairaalassa otetussa valokuvassa kipsi jalassaan - Urheilu | HS.fi

Jukka Raitalan taklaama Sead Kolašinac poseeraa sairaalassa otetussa valokuvassa kipsi jalassaan

Raitala taklasi Kolašinacia lauantain karsintaottelussa ja sai punaisen kortin rikkeestään.

Bosnia ja Hertsegovinan puolustaja Sead Kolašinac irvisti tuskasta, kun hänet talutettiin kentältä Huuhkajien Jukka Raitalan taklauksen jäljiltä.

14.11.2021 13:23

Huuhkajien Jukka Raitalan taklaamaksi joutunut Bosnia ja Hertsegovinan Sead Kolašinac seurasi lauantain MM-karsintaottelun loppuun zenicalaisessa sairaalassa.

Kaksikon ottelu sai odottamattoman lopun 37. minuutilla, kun Raitala yritti pelata pallon pois Kolašinacilta, mutta osui tämän vasempaan jalkaan. Raitala ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla ja Kolašinac talutettiin kentältä jääpussi nilkkansa ympärillä.

Tuskaisena kentän pinnassa kierinyt Kolašinac tiesi vamman vakavuuden välittömästi. Hän myös viesti tilanteesta käsillään vaihtopenkin suuntaan.

Sanomalehti Dnevni Avaz kertoi verkkosivuillaan, että 28-vuotias puolustaja vietiin kentän laidalta suoraan sairaalaan, jossa hänen jalkansa kipsattiin.

Avaz kuvitti uutisensa jalkapallosivusto BH Fudbalin julkaisemalla kuvalla, jossa Kolašinac istuu pyörätuolissa vasen nilkka kipsattuna polven alapuolelta.

Suomi pelasi Raitalan ulosajon vuoksi lähes tunnin yhden pelaajan alivoimalla, mutta onnistui tekemään tuona aikana kaksi maalia ja voitti ottelun maalein 3–1.

Sead Kolašinacin vasen nilkka paketoitiin Jukka Raitalan taklauksen jälkeen.

Jukka Raitala taklasi Sead Kolašinacia.

Jukka Raitala katseli punaista korttia, kun Sead Kolašinacin jalkaa paketoitiin kentän pinnassa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat