Pitkän kuivan kautensa hiljattain päättänyt Kaapo Kakko osui jälleen ja johdatteli Rangersin voittoon - Urheilu | HS.fi

Pitkän kuivan kautensa hiljattain päättänyt Kaapo Kakko osui jälleen ja johdatteli Rangersin voittoon

Kaapo Kakolla on aluillaan orastava maaliputki.

Kaapo Kakko Madison Square Gardenissa tiistaina käydyssä ottelussa.

17.11.2021 6:08 | Päivitetty 17.11.2021 7:51

Jääkiekon NHL:ssä Kaapo Kakko avasi New York Rangersin pelin maalitilin ja johdatteli joukkueen voittoon Montreal Canadiensista. Voitto irtosi maalein 3–2.

Osuma oli suomalaiselle kauden toinen. Kakko avasi kauden maalisaldonsa New Yorkin edellisessä ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan.

Kakon osuma jäi ensimmäisen erän ainoaksi. Montreal nousi tasoihin toisen erän alussa, mutta noin puolentoista minuutin päästä Rangers oli taas johdossa.

Päätöserässä Rangersin Julien Gauthier heilutti Canadiensin verkkoa, kun erää oli pelattu alle kaksi minuuttia. Montreal pääsi vielä kaventamaan, mutta se ei pystynyt enää kipuamaan Rangersin rinnalle.

Nashville Predatorsin ja Toronto Maple Leafsin kohtaamisessa Nashvillen Juuse Saros torjui 31 laukausta 33:sta. Saroksen panos ei kuitenkaan riittänyt, ja Toronto vei 3–0-voiton laukoen kolmannen osumansa tyhjään maaliin viimeisellä minuutilla.

Dallas Starsin suomalaissakille satoi tehopisteitä, kun vierailemassa ollut Detroit Red Wings kaatui maalein 5–2. Maalintekijänä oli Roope Hintz toisessa erässä Esa Lindellin avustamana, mistä myös Lindell nappasi tehopisteen.

Pisteittä eivät jääneet muutkaan suomalaisvahvistukset, jotka olivat saattelemassa joukkueen maalintekijöitä. Tehopisteet nappasivat myös Miro Heiskanen kanadalaisen Jamie Bennin tekemästä maalista kakkoserän alussa sekä Jani Hakanpää yhdysvaltalaisen Jason Robertsonin maalista kolmannen erän alussa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat