Aleksander Barkov joutui törkeän polvitaklauksen uhriksi ja loukkaantui jälleen - Urheilu | HS.fi

Aleksander Barkov joutui törkeän polvitaklauksen uhriksi ja loukkaantui jälleen

Aleksander Barkovin alavartalovammasta saadaan luultavasti keskiviikkona lisätietoja.

Aleksander Barkov (kesk.) jouduttiin auttamaan pois kaukalosta kotiottelussa New York Islandersia vastaan.

17.11.2021 7:31 | Päivitetty 17.11.2021 8:54

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthersin ja New York Islandersin kohtaamisessa Panthersin kapteeni Aleksander Barkov joutui toisessa erässä jättämään kaukalon, kun hän joutui Islanders-puolustaja Scott Mayfieldin polvitaklauksen kohteeksi.

Barkovin kerrotaan saaneen tilanteessa ”alavartalovamman”. Joukkuetta seuraava toimittaja Jameson Olive tviittasi hyökkääjä Carter Verheghen sanoneen, että Barkov olisi pelin jälkeen pystynyt itse kävelemään.

Olive kirjoittaa, että Barkovin tilannetta tarkastellaan keskiviikkona. Barkov oli jo aiemmin tällä kaudella poissa peleistä loukkaantumisen takia.

Panthers vei ottelussa Islandersista 6–1-voiton. Islandersin päivät oli luettu jo ensimmäisen erän jälkeen. Panthers oli erän päätteeksi tehnyt jo neljä maalia.

Barkov sai joukkueen ensimmäisestä maalista syöttöpisteen. Sen ohjasi Islandersin häkkiin Jonathan Huberdeau, kun peliaikaa oli kulunut alle seitsemän minuuttia.

Toisessa erässä floridalaiset pääsivät jo 5–0-johtoon. Islanders onnistui kaventamaan, kun erää oli pelattu 15 minuuttia. Panthers heilutti viimeisen kerran Islandersin verkkoa päätöserässä. Panthersin jokaisella maalilla oli eri tekijä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat