Video näyttää, kuinka donkki Korisliigassa irrotti koko korin paikaltaan Töölön kisahallissa - Urheilu | HS.fi

Video näyttää, kuinka donkki Korisliigassa irrotti koko korin paikaltaan Töölön kisahallissa

Stokley Chaffee Jr ravisteli Töölön kisahallin rakenteita donkeillaan.

17.11.2021 20:25 | Päivitetty 17.11.2021 23:00

Seagulls–Kobrat 67–79

Helsinki Seagullsin kymmenes peräkkäinen voitto Korisliigassa jäi haaveeksi, kun se hävisi yllättäen Lapuan Kobrille 67–79.

Hämmästyttävän tuloksesta teki se, miten ohuella kokoonpanolla Kobrat Helsinkiin saapui. Loukkaantumisten koettelemilla lapualaisilla oli mukanaan vain seitsemän pelikuntoista pelaajaa.

Vaihtomiehiä oli näin ollen vain kaksi. Kobrien Stokley Chaffee Jr juoksi kentällä peräti 37 peliminuuttia ja istui vaihdossa vain kolme minuuttia.

Kaikkensa antaneena lehdistötilaisuuteen saapunut Antto Nikkarinen kertoi tunnelmista vierasjoukkueen pukukopissa.

”Pari makoili siellä lattialla, mutta kaikilla oli hymy huulilla. Ehkä se on kuitenkin kaikkein tärkeintä.”

Ottelun alussa nähtiin erikoinen tapahtumasarja, kun kimmoisa Chaffee Jr donkkasi pallon koriin. Donkki oli niin voimakas, että Kisahallin seinään asennettu korirakennelma liikahti metrikaupalla sivuun.

Seagullsin huoltaja kiiruhti hallin ylätasanteelle siirtämään korin paikalleen ja väänsi ruuvit kireälle rystyset valkoisena hohtaen.

”Meillä Lapualla yläasteella korille käy aina noin, kun joku vähänkin osuu rautaan. Sanoinkin, että käykää joku nykäisemässä se sukasta paikalleen – niin mekin aina yläasteella teemme”, Kobrien valmentaja Ville Turja vitsaili.

Chaffee Jr donkkaili palloa mielin määrin ja hänen pomppunsa käytännössä ratkaisivat ottelun neljännessä erässä Kobrille.

Ottelua väritti lisäksi jännittävä pikkuserkusten taisto, kun Seagullsin Lassi Nikkarinen ja Kobrien Antto Nikkarinen ottivat toisistaan mittaa takakentällä. Molemmat pallotaiturit keikkuvat tällä kaudella joukkueidensa syöttöpörssin kärjessä.

Antto Nikkarinen veti kaksintaistelussa pidemmän korren heittämällä 12 pistettä ja antamalla peräti kymmenen syöttöä.

Seagullsin paidassa ensiesiintymisensä kotiyleisölle teki paluumuuttaja Marius van Andringa. 27-vuotias suomalais-ranskalainen takamies ei kuitenkaan pelannut vielä minuuttiakaan.

Seagulls pääsee yrittämään paluuta voittokantaan heti lauantaina Kisahallissa Kouvolan Kouvoja vastaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat