Ronja Grönblom ja Veera Hokka kiinni purjehduksen MM-mitalissa Omanissa: ”Tuloksen eteen piti taistella” - Urheilu | HS.fi

Ronja Grönblom ja Veera Hokka kiinni purjehduksen MM-mitalissa Omanissa: ”Tuloksen eteen piti taistella”

Olympiapurjehtijat Sinem Kurtbay ja Akseli Keskinen jatkavat myös hyvistä asemista.

Ronja Grönblom ja Veera Hokka Helsingin vesillä elokuussa 2020.

17.11.2021 18:44

Suomalaispari Ronja Grönblom ja Veera Hokka jatkoi keskiviikkona vahvaa purjehdustaan 49er FX -luokan MM-regatassa Omanissa.

Suomalaisvenekunta on kokonaistilanteessa kahden päivän jälkeen kolmantena (lähtösijat 15., yhdeksän ja neljä).

”Oli vähän vaikeampi päivä ja kevyempi keli. Tuloksen eteen piti taistella, eikä mikään tullut helpolla. Meillä oli haasteita starteissa, mutta olimme nopeita myötätuuliosuuksilla. Lähdemme innolla huomiseen”, Grönblom sanoi tiedotteessa.

Toinen suomalaispari Sinem Kurtbay ja Akseli Keskinen on Nacra 17 -luokan MM-regatassa viidentenä (lähtösijat yksi, yksi ja 10).

”Meillä oli tänään kolme lähtöä heikossa merituulessa. Kaksi ensimmäistä lähtöä meni erinomaisesti, ja voitimme molemmat. Taktiikkanamme oli päästä ensimmäisenä oikealle, ja se tuotti hyvin tulosta. Kolmannessa lähdössä tulimme viimeisten joukossa ylämerkille, ja kipusimme sieltä niin, että tulimme kymmenentenä maaliin”, Keskinen sanoi.

Kurtbay ja Keskinen kilpailivat parina myös kesällä olympiakisoissa Tokiossa. Grönblom ja Hokka jäivät niukasti ulos olympialaisista.

Ville Korhonen ja Edvard Bremer purjehtivat 49erissa sijalla 29 (lähtösijat 10, 16 ja 12).

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat