Helsingin kaupunki tukee koronaepidemian rajoituksista kärsineitä urheiluseuroja ylimääräisellä miljoonalla eurolla - Urheilu | HS.fi

Helsingin kaupunki tukee korona­epidemian rajoituksista kärsineitä urheilu­seuroja ylimääräisellä miljoonalla eurolla

Avustuksen myöntämisessä painotettiin lasten ja nuorten harrastamisen elvyttämiseen kohdistuvia toimenpiteitä.

Koripallo on yksi koronaepidemiasta johtuneista rajoituksista kärsinyt laji.

18.11.2021 19:06

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaosto tukee liikuntaseurojen koronaepidemiasta palautumista ylimääräisellä 1,05 miljoonalla eurolla. Päätös tuesta tehtiin torstaina.

Korona-avustusta haki yhteensä 89 seuraa, joista 80:lle myönnettiin tukea. Avustuksia myönnettiin toiminnan elvyttämiseen seuroille, joiden toiminta tai talous tai molemmat ovat kärsineet koronavirusepidemiasta johtuvista rajoituksista ja suluista.

Avustuksen myöntämisessä painotettiin lasten ja nuorten harrastamisen elvyttämiseen kohdistuvia toimenpiteitä.

”Helsinkiläiset liikuntaseurat ovat kärsineet koronaepidemiasta pahasti ja avustus tulee todella tarpeen. Seurojen toimenpiteet toiminnan elvyttämiseksi ovat esimerkiksi sellaisia, joilla harrastajat saadaan palaamaan takaisin toimintaan ja uusia harrastajia liikkumaan”, kommentoi Helsingin kaupungin liikuntajohtaja Tarja Loikkanen tiedotteessa.

”Avustuksella tuetaan myös vähävaraisia harrastajia ja uudenlaisten toimintamuotojen järjestämistä. Olemme todella iloisia, että meillä on näin mahdollisuus tukea helsinkiläisiä urheiluseuroja ja liikuntaharrastamista Helsingissä”, Loikkanen jatkoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat