Evans nousi takaisin kärkeen Monzassa, mutta Ogier on yhä kiinni maailmanmestaruudessa - Urheilu | HS.fi

Evans nousi takaisin kärkeen Monzassa, mutta Ogier on yhä kiinni maailmanmestaruudessa

Toyotan tallikaverit käyvät taistelua rallin MM-sarjan kuljettajien maailmanmestaruudesta.

Toyotan Elfyn Evansin tyylinäyte Monzan rallista.

20.11. 10:50

Toyotan Elfyn Evans ja Sebastien Ogier käyvät Italian asvalttiteillä taistelua ralliautoilun maailmanmestaruudesta ja Monzan MM-rallin voitosta. Evans nousi lauantain toisella erikoiskokeella takaisin kilpailun kärkeen, mutta 2,3 sekuntia taakse jäänyt Ogier on yhä kiinni maailmanmestaruudessa.

”Rehellisesti sanottuna tämä tuntui melko hyvältä pätkältä. Kaikki toimi ihan ok, ja tämä oli pikkuisen parempi kuin ensimmäinen erikoiskoe”, Evans summasi toisen ajopäivän aamua WRC.comille.

Hyundain Thierry Neuville on MM-sarjassa tukevasti kolmantena, mutta sortui ajovirheeseen ja putosi kilpailun kolmannelta sijalta neljänneksi. Tallitoveri Dani Sordo porhalsi kolmannelle sijalle, kun ajopäivää on jäljellä vielä neljä erikoiskoetta.

Hyundain keikkakuljettaja Teemu Suninen on kahdeksantena ja Toyotan Kalle Rovanperä yhdeksäntenä. Rovanperä on MM-sarjassa neljäntenä, mutta Neuvillen ei tarvitse olla huolissaan kolmossijastaan. Rovanperä ajaa varmistellen ja auttaa talliaan saavuttamaan valmistajien MM-tittelin.

”Tämä oli kiva pätkä hyvän pidon kera. Pikkuisen hidasta menoa, mutta suunnitelma on tällainen”, Rovanperä sanoi.

Kilpailu ja MM-sarja päättyvät huomenna.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat