Carljohan Erikssonilla oli melkoinen ottelumatka: joukkueen bussi törmäsi puuhun ja ottelu pelattiin lumikaaoksessa - Urheilu | HS.fi

Carljohan Erikssonilla oli melkoinen ottelumatka: joukkueen bussi törmäsi puuhun ja ottelu pelattiin lumikaaoksessa

Erikssonin joukkue Mjällby haki vieraskentältä 2–0-voiton.

Carljohan Eriksson on Mjällbyn ykkösmaalivahti. Kuva on viime lokakuulta.

23.11. 8:05

Suomen miesten jalkapallomaajoukkuemaalivahti Carljohan Erikssonin joukkueen Mjällbyn maanantai-ilta oli vaiheikas. Mjällbyn ohjelmassa Ruotsin miesten jalkapalloliigassa oli vierasottelu Östersundia vastaan.

Peliä oli ehditty pelata 20 minuuttia, kun ottelun erotuomari päätti keskeyttää ottelun liian rankan lumisateen takia. Peli oli keskeytettynä noin pari tuntia kun kenttää aurattiin traktoreilla, kertoo ruotsalainen uutistoimisto TT.

Toisella puoliajalla Jacob Bergström laukoi Mjällbylle kaksi maalia, mikä sinetöi 2–0-voiton. Eriksson pelasi ottelussa Mjällbyn maalilla.

Talviset olosuhteet olivat aiheuttaneet Mjällbylle harmia jo aiemmin illalla. Ottelun alkamisaikaa jouduttiin siirtämään tunnilla, koska Mjällbyn joukkueen bussi suistui tieltä matkalla hotellilta stadionille.

Aftonbladetin mukaan bussi luisui jäiseltä tieltä ja törmäsi tienvartta reunustaneeseen puuhun. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja henkilövahingoitta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat