Ässät antoi potkut Ari-Pekka Selinille: ”Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen” - Urheilu | HS.fi

Ässät antoi potkut Ari-Pekka Selinille: ”Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen”

Porin Ässien uusi päävalmentaja on Karri Kivi loppukauden sopimuksella.

23.11. 9:47 | Päivitetty 23.11. 10:52

Jääkiekon Liigassa viimeiseksi vajonnut Porin Ässät on antanut potkut päävalmentaja Ari-Pekka Selinille ja apuvalmentaja Pasi Arvoselle.

Selin ja Arvonen valmensivat Ässiä toista kauttaan.

”Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen. Emme ole onnistuneet saavuttamaan asetettuja tavoitteitamme urheilulliseen menestykseen liittyen ja meidän oli tehtävä tämä muutos”, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi tiedotteessa.

Selinin sopimus kattoi Ässissä kolme kautta.

Loppukauden Ässiä valmentaa Karri Kiven johtama ryhmä. Kiven tiimin muodostavat aiempaan valmennusryhmään kuuluneet Saku Martikainen, Timo Turunen ja Jaakko Rosendahl.

Kivi toimi Ässien päävalmentajana mestaruuskaudella 2012–2013.

Sen jälkeen hän on muun muassa voittanut valmentajana 20-vuotiaiden MM-kultaa ja toiminut Ilveksen päävalmentajana vuosina 2016–2019.

”Karri Kivi oli vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Uskomme, että Karri pystyy omalla johtamisellaan ja kokemuksellaan selkeyttämään tilannettamme ja vapauttamaan suorittamista parantavaa energiaa joukkueessa”, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoo tiedotteessa.

”Karrilla on hyvä paineensietokyky ja malttia, jota muutostyössä aina tarvitaan. Hän on nähnyt Ässissä monia vaiheita, tunteiden kaikki ääripäät ja tietää mihin tulee mukaan.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat