Slovakian jätti Zdeno Chára joutui koronaprotokollalistalle - Urheilu | HS.fi

Slovakian jätti Zdeno Chára joutui koronaprotokollalistalle

Chára on jo seitsemäs New York Islandersin pelaaja listalla.

New York Islandersin jättikokoinen puolustaja Zdeno Chára joutui tiistaina koronaprotokollalistalle. Kuvassa Chára (33) kamppailee kiekosta Calgary Flamesin Blake Colemanin kanssa.

23.11. 22:32

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaava Slovakian jätti Zdeno Chára joutui tiistaina New York Islandersin koronaprotokollalistalle seuransa seitsemäntenä pelaajana.

Listalle joutuu, mikäli pelaajalla tai seuran henkilöstön edustajalla on todettu koronavirustartunta tai hänet on todettu altistuneen koronatartunnalle.

”Jatkamme niiden asioiden tekemistä, mitkä ovat kontrollissamme”, Islandersin seurajohtaja Lou Lamoriello kertoi ennen tiistain aamuharjoituksia uutistoimisto Reutersin mukaan.

”Nämä ovat varmasti vaikeita aikoja, mutta keskitymme pelaajiin, joita meillä on [käytettävissä] sekä siihen, mikä on kykymme korvata pelaajia tarvittaessa.”

Lamoriellon mukaan Islanders-leirissä pysytellään niin positiivisena kuin mahdollista. Koronaprotokollalistalla ovat Cháran lisäksi Anders Lee, Josh Bailey, Kieffer Bellows, Ross Johnston, Adam Pelech ja Andy Greene.

44-vuotias Chára pelaa jo 24. kauttaan NHL:ssä. Kuusinkertainen tähdistöpuolustaja on voittanut kertaalleen sekä Stanley Cupin että parhaan puolustajan Norris-palkinnon.

Hänet muistetaan erityisesti Boston Bruinsin paidasta. Chára toimi Bruinsin kapteenina peräti 14 vuoden ajan 2006–2020.

Islanders ilmoitti tiistaina myös Brock Nelsonin loukkaantumisesta. Alavartalovamma pitää 30-vuotiaan hyökkääjän sivussa arviolta 2–4 viikon ajan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat