CHL-liiga teki päätöksensä: Lukko ei pelaa peruuntunutta peliään ja etenee puolivälieriin - Urheilu | HS.fi

CHL-liiga teki päätöksensä: Lukko ei pelaa peruuntunutta peliään ja etenee puolivälieriin

Lukko kertoi tiistaina, että useammalla Lukon edustusjoukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta.

Usealla Rauman Lukon pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

24.11. 16:31

Jääkiekon Mestarien liiga eli CHL ilmoitti keskiviikkona, että Rauman Lukon koronavirustartuntojen takia peruttua pudotuspeliottelua italialaista Bolzanoa vastaan ei pelata. Lukko voitti otteluparin ensimmäisen ottelun 3–1 ja etenee näin ollen CHL:n puolivälieriin.

Lukko kertoi tiistaina, että useammalla Lukon edustusjoukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Joukkueen viime viikon vieraspelimatkalle osallistuneet on asetettu karanteeniin, ja keskiviikoksi suunniteltu Bolzano-kotipeli jäi pelaamatta. Lukon perjantainen vieraspeli JYPiä vastaan Liigassa siirretään myöhemmin pelattavaksi.

”Tiukan kansainvälisen ottelukalenterin myötä lisäpelipäiviä ei ole käytettävänä siirrettyjen pelien pelaamiseen”, CHL perusteli päätöstään.

Lukossa oltiin tyytyväisiä päätökseen.

”Olemme iloisia ja kiitollisia urheilullisesti oikeasta päätöksestä. Tämä on iso, tärkeä asia Lukon koko organisaatiolle ja raumalaisille. Olen keskustellut HC Bolzanon valmennuksen kanssa, ja olemme päätöksen oikeellisuudesta samoilla linjoilla”, Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas puolestaan totesi Lukon sivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat