Ylisuuri pinkki palmikkoneule nousi puheenaiheeksi NBA:ssa – LeBron James: ”En paina tykkää-painiketta, koska tuo on törkeä” - Urheilu | HS.fi

Ylisuuri pinkki palmikko­neule nousi puheen­aiheeksi NBA:ssa – LeBron James: ”En paina tykkää-painiketta, koska tuo on törkeä”

Kyle Kuzman vaatesuunnittelija kuskaa pelaajalle vähintään kerran kuukaudessa vaatteita.

Kyle Kuzma (vas.) teki maanantain ottelussa 11 pistettä, otti 13 levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä.

24.11. 20:32 | Päivitetty 24.11. 21:02

Koripallon NBA-seura Washington Wizardsin hyökkääjä Kyle Kuzma on tarkka siitä, miten hän pukeutuu. Hän käyttää apunaan vaate­suunnittelija, stylisti, Toreno Winn Junioria.

Kuzma pelasi vielä viime kaudella Los Angeles Lakersissa, mutta heinäkuussa hän siirtyi Wizardsiin. Se tarkoitti samalla myös sitä, että Winn vierailee nyt Kaliforniasta Washingtonissa vähintään kerran kuukaudessa, jotta Kuzmalla olisi sopivaa päälle pantavaa, kertoo yhdysvaltalainen sanomalehti The Washington Post.

Maanantaina Wizardsilla oli ottelu, ja Kuzman saapuminen hallille huomattiin: hänellä oli päällään ylisuurilla hihoilla varustettu palmikko­neule, joka oli pinkin­värinen. Sen on suunnitellut belgialainen Raf Simons, ja hintaa luomuksella on noin 1 500 euroa.

”Voi luoja, tämä se on”, Kuzma oli sanonut Winnin mukaan, kun pelaaja oli nähnyt kuvan vaatteesta.

The Washington Post kysyi asiasta Winniltä, sillä palmikko­neuleesta on tullut NBA-liigan puheenaihe.

”En ole koskaan nähnyt näin monen ihmisen sanovan mielipidettään mistään työstäni – hyvää, huonoa tai erilaista.”

Kun Kuzma julkaisi Instagramissa kuvia itsestään kyseisessä neuleessa, kommentteja tulvi sekä nykyisiltä että entisiltäkin pelikavereilta, kuten Lakers-tähti LeBron Jamesilta.

”Ei v... sinä pukeuduit tuohon! En paina tykkää-painiketta, koska tuo on törkeä, Kuz!” James kirjoitti kahdeksan nauruemojin kera.

Itse ottelu päättyi Charlotte Hornetsin vierasvoittoon pistein 109–103. Kuzma teki 11 pistettä, otti 13 levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat