Jokereiden otteluissa sunnuntaista eteenpäin ja Susijengin MM-karsintaottelussa Espoossa vaaditaan koronapassia - Urheilu | HS.fi

Jokereiden otteluissa sunnuntaista eteen­päin ja Susijengin MM-karsinta­ottelussa Espoossa vaaditaan korona­passia

Suomen ja Kroatian sunnuntaisessa koripallo-ottelussa areenan ravintolat pysyvät koronapassin myötä auki tapahtuman ajan.

Susijengi astuu parketille Espoon Metro-areenalla.

26.11.2021 17:58 | Päivitetty 26.11.2021 21:00

Suomen koripallomaajoukkueen MM-karsintaotteluun Kroatiaa vastaan vaaditaan kaikilta katsojilta koronapassi, Koripalloliitto tiedottaa. Ottelu pelataan Espoon Metro-areenalla sunnuntaina kello 19.

Taustalla on valtioneuvoston hiljattain tekemä päätös uusista ravintolarajoituksista. Koronapassin myötä areenan ravintolat pysyvät auki tapahtuman ajan.

Otteluun pääsee myös esittämällä 72 tunnin sisällä saadun negatiivisen koronatestituloksen tai todistuksen kuuden kuukauden sisällä sairastetusta koronavirustaudista.

Katsojia kehotetaan varautumaan ruuhkiin areenan sisääntulossa. Ovet tapahtumaan aukeavat jo kello 17.

Myös jääkiekkoseura Helsingin Jokerit ottaa koronapassin käyttöön sunnuntaista eteenpäin, seura ilmoitti kotisivuillaan. Perjantai-illan kotiotteluun TsSKA Moskovaa vastaan koronapassia ei vielä vaadita.

Salibandyliitto tiedotti niin ikään perjantaina, että passi tulee käyttöön myös ensi viikon perjantaina käynnistyvissä salibandyn miesten MM-kisoissa. Koronapassia edellytetään 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat