Arsenal ei aio kuunnella tarjouksia 80 miljoonan euron Pépéstä: ”Nyt ei ole oikea hetki puhua siitä” - Urheilu | HS.fi

Arsenal ei aio kuunnella tarjouksia 80 miljoonan euron Pépéstä: ”Nyt ei ole oikea hetki puhua siitä”

Vaisua kautta pelaava norsunluurannikkolainen ei ole kaupan tammikuun siirtoikkunassa, manageri Mikel Arteta vahvisti.

Nicolas Pépé ei ole onnistunut Arsenalissa toivotulla tavalla. Pépé kamppaili pallosta West Bromwich Albionin Toby Kingiä vastaan elokuussa pelatussa liigacupin ottelussa.

27.11.2021 13:47

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Arsenal ei aio luopua kesällä 2019 kovaan hintaan hankkimastaan Nicolas Pépéstä tammikuun siirtoikkunassa.

26-vuotias Pépé siirtyi Arsenaliin ranskalaisesta Lillestä 72 miljoonan punnan eli noin 79 miljoonan euron summalla. Se teki hänestä Arsenalin ennätyshankinnan.

Debyyttikaudellaan viisi ja viime kaudella kymmenen valioliigaosumaa pohjoislontoolaisille tehneen Pépén pelit eivät ole tällä kaudella sujuneet toivotusti.

Arsenal ei kuitenkaan aio edes kuunnella tarjouksia norsunluurannikkolaisesta laitapelaajasta, manageri Mikel Arteta kertoi medialle uutistoimisto Reutersin mukaan.

”Katsotaan muutaman seuraavan kauden aikana, pystyykö hän saavuttamaan tason, jota odotamme häneltä”, Arteta sanoi.

Pépé on tehnyt tällä kaudella vain yhden maalin kaikki kilpailut huomioiden. Arteta ei mielellään ota kantaa aiheeseen, onko kallis hankinta ollut hintansa arvoinen.

”Se on hyvin erityinen kysymys. Onko kyse vain yksilöiden suorittamisesta vai huomioidaanko heidän vaikutuksensa kollektiiviseen suoritukseen”, hän kysyi.

Pépé on yhdistetty viime aikoina muun muassa Arsenalin lauantaiseen vastustajaan Newcastle Unitediin.

”Nyt ei ole oikea hetki puhua siitä [myynnistä]. Olemme kiinnostuneita siitä, että Nico esiintyy sillä tasolla, mihin hän pystyy”, Arteta sanoi.

Espanjalainen Arteta on valmentanut Arsenalia joulukuusta 2019 lähtien.

”Hänellä on ollut siitä lähtien sekä hyviä hetkiä että hetkiä, jolloin hän ei ole ollut mukana samaan tapaan kuin muut”, seuraa myös pelaajana edustanut Arteta sanoi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat