Belenenses pelasi kuudella pelaajalla Benficaa vastaan – ”Mitä tämä oikein on?” - Urheilu | HS.fi

Portugalin pää­­sarjassa hämmentävä ottelu – joukkue pelasi kuudella pelaajalla

Belenensesin ja Benfican ottelu keskeytettiin toisen puoliajan alussa tilanteessa 0–7.

Belenenses oli alivoimaisena täysin vailla mahdollisuuksia.

28.11.2021 16:15

Portugalin jalkapalloliigassa pelattiin lauantai-iltana hämmentävä ottelu Belenensesin ja Benfican välillä, Goal-sivusto uutisoi.

Belenenses joutui aloittamaan ottelun kahden miehen vajaalla, kun peräti 13 pelaajaa oli sivussa koronavirustartuntojen vuoksi. Jopa seuran reservijoukkueen maalivahti Joao Monteiro komennettiin hätätilanteessa kenttäpelaajaksi.

Euroopan huippuseuroihin lukeutuva Benfica takoi ensimmäisellä puoliajalla taululle tylyt 0–7-lukemat. Hyökkääjä Darwin Nunez kaunisteli maalitilastoaan iskemällä hattu­tempun.

Tässä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki.

Puoliajalla Belenenses ilmoitti kahden pelaajan loukkaantuneen, ja niinpä kentälle marssi enää seitsemän miestä: maalivahti ja vaivaiset kuusi kenttäpelaajaa.

Ottelua oltiin silti yhä jatkamassa. Jalkapallon sääntöjen mukaan peli on keskeytettävä vasta, jos joukkueella on jäljellä maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa.

Niinpä yksi Belenensesin pelaajista istuutui nurmen pintaan heti toisen puoliajan alussa ja tuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

Manchester Cityn portugalilaispelaaja Bernardo Silva ihmetteli tapahtumia ottelun aikana.

”Mitä tämä oikein on? Olenko ainut, joka ei ymmärrä, miksi tätä peliä ei lykätty myöhemmäksi?” hän kirjoitti Twitterissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat