Wikström seitsemäs golfin naisten Euroopan-kiertueen huipennuksessa - Urheilu | HS.fi

Wikström seitsemäs golfin naisten Euroopan-kiertueen huipennuksessa

Wikström oli päättyneellä kaudella kahdesti Euroopan-kiertuen kisassa toinen.

28.11.2021 17:04

Ursula Wikström päätyi seitsemänneksi golfin naisten Euroopan-kiertueen finaalikilpailussa. Wikström oli ennen päätöspäivää jaetulla kolmossijalla Espanjan Marbellassa.

Wikström pelasi sunnuntain kierroksen 73 lyönnillä, ja yhteistulos 284 lyöntiä (–4) jätti hänet neljän lyönnin päähän kolmossijasta. Tällä kaudella Wikström oli kiertueella kahdesti toinen.

Kilpailun voitti espanjalainen Carlota Ciganda (–15) neljän lyönnin erolla Ruotsin Maja Starkiin. Muista suomalaisista Krista Bakker oli 28:s, Sanna Nuutinen 36:s ja Tiia Koivisto 55:s.

Sanna Nuutinen paransi golfin naisten Euroopan-kiertueella pykälällä viime kaudesta ja sijoittui kiertueen arvolistalla neljänneksi. Sijoitus takasi Nuutiselle pääsyn LPGA-kiertueen karsintafinaaliin Yhdysvaltoihin. Karsinta pelataan torstaista alkaen 144 reiän mittaisena Alabaman osavaltiossa.

”Hampaankoloon jäi vain se, että voittoa ei tullut vielä, Nuutinen viestitti Espanjasta”, jossa hän sijoittui kiertueen finaalikilpailussa 36:nneksi.

Nuutinen oli kauden aikana kerran toinen ja kahdesti kolmas. Kahteen kakkossijaan ylsi Ursula Wikström, joka taipui sunnuntaina Marbellassa kärkikolmikosta seitsemänneksi.

"Koko kausi on ollut vähän tällaista samanlaista. On lähellä, mutta viimeinen puristus on jäänyt uupumaan”, Wikström luonnehti.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat