Riku Riski jatkaa HJK:ssa: ”Ei ole epäilystäkään, etteikö seura voisi ottaa taas yhtä askelta eteenpäin” - Urheilu | HS.fi

Riku Riski jatkaa HJK:ssa: ”Ei ole epäilystäkään, etteikö seura voisi ottaa taas yhtä askelta eteenpäin”

”Juoksuvoimaisena pelaajana hän istuu pelitapaamme hyvin”, sanoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Riku Riski pelasi Veikkausliigassa tällä kaudella 24 ottelua ja teki kaksi maalia.

29.11.2021 15:59 | Päivitetty 29.11.2021 16:16

Hyökkääjä Riku Riski jatkaa HJK:ssa myös ensi kaudella. Riski, 32, teki HJK:n kanssa kauden 2022 kattavan sopimuksen.

Riski on pelannut HJK:ssa jo kaudesta 2018, jolloin hän tuli Klubiin norjalaisesta Odds BK:sta. Ensimmäisen jatkosopimuksen hän teki heti seuraavana vuonna.

Riski pelasi Veikkausliigassa tällä kaudella 24 ottelua ja teki kaksi maalia.

”Riku pystyy pelaamaan usealla eri paikalla hyökkäyspäässä ja ratkaisemaan pelejä. Juoksuvoimaisena pelaajana hän istuu pelitapaamme hyvin”, sanoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula seuran tiedotteessa.

HJK voitti tällä kaudella Veikkausliigan ja eteni Euroopan jalkapalloliiton Uefan uudessa kilpailussa Konferenssiliigassa lohkovaiheeseen.

”Meillä on upea vuosi yhtä peliä vaille paketissa. Haluan ehdottomasti toistaa saman myös ensi vuonna eikä minulla ole epäilystäkään, etteikö seura voisi ottaa taas yhtä askelta eteenpäin sekä kotimaan kentillä että Euroopassa”, toteaa Riski.

Riski debytoi Veikkausliigassa TPS:n paidassa jo 16-vuotiaana kesäkuussa 2006, kun hän tuli vaihdosta kentälle ottelussa HJK:ta vastaan.

Ensimmäinen liigamaali syntyi samana vuonna KuPSia vastaan.

Riski on pelannut urallaan Puolassa Widzew Łódźissa, Ruotsissa Örebrossa ja IFK Göteborgissa, Norjassa Hønefossissa ja Rosenborgissa ja Skotlannissa Dundee Unitedissa.

Oikaisu 29.11 kello 16: Vaihdettu Riku Riskin kuva, aiemmassa oli hänen veljensä Roope Riski.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat