Yhdistetyn entinen maajoukkueurheilija Tony Kilponen valittiin Uimaliiton johtoon: ” Lumikide vain muuttaa olomuotoaan vedeksi” - Urheilu | HS.fi

Yhdistetyn entinen maajoukkueurheilija Tony Kilponen valittiin Uimaliiton johtoon: ” Lumikide vain muuttaa olomuotoaan vedeksi”

Uudella toiminnanjohtajalla on paljon kokemusta urheilun sekä seura- ja vapaaehtoistyön parissa.

1.12.2021 21:03

Yhdistetyn entinen maajoukkueurheilija Tony Kilponen on Suomen Uimaliiton uusi toiminnanjohtaja.

Liitto kertoi valinnasta verkkosivuillaan keskiviikkona, jolloin 22 hakijan joukosta valittu Kilponen jo aloitti pestissään.

Kilposella, 45, on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan, urheilujärjestön sekä henkilöstöjohdon ja muista johdon tehtävistä.

Yhdistetyn maajoukkueessa vuosina 1993–2000 kilpaillut Kilponen on toiminut muun muassa Lahden Hiihtoseuran toiminnanjohtajana.

Koulutukseltaan Kilponen kauppatieteiden (ekonomi) ja sotatieteiden maisteri.

”Maajoukkueurheilijataustan lisäksi minulla on pitkäaikainen kokemus urheilun, seuratyön ja vapaaehtoistyön parissa, mikä on antanut vuosien aikana hyvin vahvan ymmärryksen ja tuntemuksen urheilusta toimintaympäristönä. Tämän sekä oman työkokemukseni ansiosta koen aidosti pystyväni tuomaan lisäarvoa uintiurheilulle. Lumikide vain muuttaa olomuotoaan vedeksi”, Kilponen sanoo Uimaliiton verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat